Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Επανεκλογή του Προέδρου της Κ.Α.Ε. στον σύνδεσμο βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας .

Στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Δευτέρα (13/04) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον σύνδεσμο βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Mister Αthanasios Τzevelekis εξελέγη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά αντιπρόεδρος στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο ρεμούλας και απάτης στον χώρο της βιομηχανίας στην Βόρεια Ελλάδα.


Πρόεδρος του συγκεκριμένου συνδέσμου είναι ο γνωστός από την απαγωγή του , Γ. Μυλωνάς . Ως ιδιοκτήτης της βιομηχανίας Αλουμύλ είναι ο πρώτος που κάλεσε τους 600 εργαζόμενους στη μονάδα του Κιλκίς να αποδεχθούν μείωση των ωρών εργασίας από 8 σε 6,5 με μείωση αποδοχών περί το 20% . Τέσσερις εργαζόμενοι οι οποίοι αρνήθηκαν , απολύθηκαν αμέσως , προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων συναδέλφων τους και την κατάληψη των γραφείων του Σ.Β.Β.Ε.

Η επανεκλογή του κ. Τζεβελέκη επιβεβαιώνει την πετυχημένη πορεία του στον χώρο της καταλήστευσης του πλούτου και των ανθρώπων στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και την κοινωνική του απαξίωση .

Είναι αυτονόητο ότι τούτη η επανεκλογή του Προέδρου της Κ.Α.Ε. δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την ιστορία , το έμβλημα και το όνομα του συλλόγου .

Έτσι εξηγείτε γιατί ο Μister Tzevelekis διοργάνωσε πρόσφατα όπως κάθε χρόνο φιλανθρωπική εκδήλωση με το Αμερικάνικο προξενείο Θεσσαλονίκης . Οι φιλάνθρωποι βιομήχανοι συνάντησαν τους φιλάνθρωπους πρόξενους ή αλλιώς κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι του .

Ρε Tzevelekis μιας και το μιλάς καλά το Αγγλικό δεν αφήνεις τα διοικητικά της Κ.Α.Ε. (όχι για να πας στην Π.Α.Ε.) και να ασχοληθείς καλύτερα με τους Las Vegas Cowboys . Έχει και εκεί στο Τέξας basketball ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: