Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παράταση για την αδειοδότηση.

Την Τρίτη το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων της Ε.Π.Ο. απέρριψε τον φάκελο για την αδειοδότηση που είχε καταθέσει η Π.Α.Ε. για λόγους μη εκπλήρωσης των οικονομικών κριτηρίων. 


Η διοίκηση έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών με την οριστική απόφαση να παίρνετε την ερχόμενη εβδομάδα από την εφετειακή επιτροπή. 


Την Π.Α.Ε. εκπροσώπησαν ο παραιτηθείς Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος του λογιστηρίου Χαράλαμπος Κωτσιόπουλος. 


Οι κύριοι λόγοι που η ομάδα δεν έχει πάρει προς το παρόν άδεια όπως διέρρευσε είναι ότι το πλάνο βιωσιμότητας δεν έπεισε τα μέλη που εξέτασαν τον φάκελο καθώς και οι τελευταίες προσφυγές των Φατί και Ντίκο. 


O φάκελος που κατέθεσε τελικά η Π.Α.Ε. δεν ήταν πλήρης όπως τραγουδούσε η μεγάλη των παπαγάλων σχολή και το μόνο πρόβλημα δεν ήταν οι προσφυγές που έσκασαν τώρα στο τέλος.


Την περασμένη Παρασκευή βέβαια οι Θανάσης Αθανασιάδης και Γιάννης Κόντης είχαν παραβρεθεί στην Αθήνα όπου ενημερώθηκαν από μέλη της επιτροπής αδειοδότησης πως μέχρι την Δευτέρα θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση σε όλα τα ανοικτά ζητήματα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον παραιτηθή Γιάννη Κόντη να δηλώνει το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή πως: 


«ήμουν προχθές στην πρώτη ακρόαση και ο Άρης δεν έχει πρόβλημα βιωσιμότητας, ούτε με την καθαρή θέση του. Έχει πρόβλημα με δύο παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγές. Σας λέω ότι όλα τα χρέη του Άρη είναι μακροπρόθεσμα και ρυθμισμένα».


Όλως «περιέργος» την Τρίτη αφού προηγήθηκε η αρνητική εισήγηση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης και το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση πήρε την «λαϊκή εντολή» από το σώμα της "Κοινωνίας Μελών", ανακοινώνετε ότι η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον δικηγόρο του Ρικάρντο Φατί, Γιώργο Ζελελίδη και τον δικηγόρο του Φράνσις Ντίκο, Λευτέρη Σιδηρόπουλο και οι δύο ποδοσφαιριστές δέχονται νέο διακανονισμό των χρημάτων που τους οφείλονται με χρονικό ορίζοντα την ερχόμενη Δευτέρα.