Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ρε τον Αρειανάρχη τον Χρύσανθο

2 χιλιάδες 300 ευρώ είναι λέει ο μισθός του Χρύσανθου Τσαλτίδη ως υπεύθυνου επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Τόσο κοστολογείτε στην αγορά εργασίας η προπαγάνδα υπέρ του Κόντη και του Άπλα, του Ζαμπέτα και του Αθανασιάδη, του Γρανούζη και του Χαμουζά, του Παπαδόπουλου και του Δαμιανίδη.


Με 2.300 ευρώ ως ανταμοιβή για τον κόπο σου μπορείς να συμμετέχεις και εσύ στην διάλυση του συλλόγου αρκεί να υποβάλλεις έγγραφη αίτηση στα γραφεία της Π.Α.Ε. και να κατέχεις τις απαραίτητες γνωριμίες.


Δεν γνωρίζουμε πόσα εισέπραττε ως συντελεστής του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας του Άρη, ούτε και ποιο είναι το συνολικό του κέρδος από την επαγγελματική του ενασχόληση με τον σύλλογο καθώς διατηρεί παράλληλα το δικό του διαδικτυακό μέσο "ενημέρωσης". Με την προτεραιότητα βέβαια που έχει στον τομέα της παροχής ειδήσεων εξαιτίας του πόστου που διαθέτει.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά δέσμευσε λέει ποσό ύψους 20 χιλιάδων ευρώ από τα τηλεοπτικά έσοδα της ομάδας την στιγμή που η ομάδα κρέμεται από μία κλωστή και η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη.


Αλήθεια έχουν να μας πουν τίποτα περί αυτού τα μέλη του "νέου" προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. κάτω από την γνώση των οποίων έγινε το συγκεκριμένο γεγονός. Εσείς κύριοι Στεφανίδη, Κατσιαούνη και Λαμπριάκο δεν λέτε ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα καταστρέφεται», «η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», «το οικονομικό θέμα μπορεί να σκοτώσει τον Άρη», «δεν έχει λυθεί ούτε ένα πρόβλημα» και «τα προβλήματα πέφτουν το ένα μετά το άλλο πάνω στο κεφάλι μας»;


Εσείς δεν κάνετε έκκληση στον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει και ότι εγγυάστε προσωπικά ότι τα χρήματα του (και τα λεφτά που προέρχονται από άλλες πηγές) θα πάνε εκεί που πρέπει.


Που δηλαδή; Στον Χρύσανθο. Γι΄ αυτό πληρώνει από το υστέρημα του ο φίλαθλος και οπαδός της ομάδας. Για να ανεβάσει και άλλο χοληστερίνη ο Τσαλτίδης και να έχουμε καμία καρδιακή προσβολή με την ζέστα που έχει καλοκαιριάτικα. Εκτός και αν όλα αυτά είναι μέρος ενός κρυφού στρατηγικού σχεδίου προκειμένου να συμβεί το "μοιραίο" και να απαλλαγούμε από αυτόν μια και καλή. Οπότε πάμε πάσο.


Αλλά μάλλον ο Παναγιώτης Στεφανίδης από τότε που κατέλαβε διοικητικό πόστο θεωρεί πως:


«Αν θέλεις να βοηθήσεις ο τρόπος υπάρχει. Μπορεί να δώσει μία προκαταβολή και να πληρώσει τον Σεπτέμβριο. Είχαμε πρόβλημα με έναν κύριο που υπήρχε πρόβλημα στην ΠΑΕ και ο οποίος αποδεδειγμένα έφυγε, τον Γιάννη τον Κόντη. Πού είναι η στήριξη;».


Άσχημο πράγμα η εξουσία αλλοτριώνει τον άνθρωπο και τον κάνει να ξεχνάει. Πρόβλημα έχουμε με έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων μέσα στον οποίον ανήκε και ο Γιάννης Κόντης και ανήκει ακόμα ο Χρύσανθος Τσαλτίδης. Η κίνηση λοιπόν να δεσμευτούν 20 χιλιάδες ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για να εξασφαλιστεί ένας "άνθρωπος" του συστήματος, ενώ η ομάδα χρειάζεται 1 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή Αυγούστου, είναι τουλάχιστον εγκληματική.


Θα δεσμευτούν λεφτά για να πληρωθούν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Π.Α.Ε., της Άρης Εμπορική και του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο που ο μισθός τους είναι πολύ κατώτερος του υπεύθυνου επικοινωνίας ή το μέτρο θα ισχύσει μόνο για τον εκλεκτό της καρδιάς μας κύριε Ζαμπέτα; Δεν τρέφουμε καμία απολύτως αυταπάτη.


Αυτά λοιπόν με τον Χρύσανθο που πουλάει αρειανοσύνη και κόπτεται από το πρωί ως το βράδυ για το καλό του συλλόγου προσπαθώντας να φορτώσει κανένα συμβόλαιο στην ομάδα. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Λευτεριά στον "ποδοσφαιρικό" Άρη...