Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Παρλεθόν .

Παρελθόν αποτελεί από την ΤV100 όπου εργαζόταν ως ρεπόρτερ του Άρη ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Π.Α.Ε. (μοναδική περίπτωση στα χρονικά ένας εκπρόσωπος τύπου να εργάζεται παράλληλα και σε άλλα μέσα) Χρύσανθος Τσαλτίδης . Η ανανέωση της σύμβασης του με την δημοτική τηλεόραση που είχε γίνει την περίοδο του Νοεμβρίου (την περίοδο των δημοτικών εκλογών δηλαδή) από τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο κρίθηκε παράνομη και έτσι ο δημοσιογράφος πήρε την άρχουσα.


Είναι γνωστό εξάλλου πως για να δουλέψεις στην TV100 θα πρέπει να πρόσκεισαι στο γαλαζοαίματο κόμμα εξού και το ότι η μισή δημοτική τηλεόραση στις περασμένες δημοτικές - περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια με την παράταξη του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα ( σε αντίθεση με την Ερτ 3 όπου παραδοσιακά πρόσκειται στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα) .


Και αναρωτιόμουν γιατί την περίοδο των εκλογών ο Χρύσανθος (όπως του αρέσει να τον αποκαλούν) είχε σκυλιάσει να πάρει τον δήμο η 'Ομάδα Δημιουργίας' ; Γι΄αυτό το ζήτημα είχα ασχοληθεί και σε παλιότερο κείμενο για τις δημοτικές εκλογές . Προς το παρόν ο Χρύσανθος θα πρέπει να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του ως εκπρόσωπος τύπου της Π.Α.Ε. ουτοσιαλλος μια χαρά επικερδές πόστο είναι και αυτό , μην είμαστε και αχόρταγοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια: