Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Βγάλτε τις φανέλες τις τιμημένες .

Επειδή το γνωστό κολπάκι να τα ρίχνουμε όλα στους παίκτες που δεν δείχνουν διάθεση δεν με πείθει ιδιαίτερα .
Επειδή όταν θες να κτίσεις μια ομάδα που να χει όρεξη για μπάσκετ και να μασάει σίδερα δεν φέρνεις φτασμένους παίκτες στα τελευταία τους που ότι είχαν να δώσουν το έκαναν πριν αρκετά χρόνια και πουλάς τον Παπανικολάου το καλοκαίρι .
Επειδή λοιπόν κύριοι της διοίκησης είστε οι βασικοί υπεύθυνοι με τις επιλογές σας όλα αυτά τα χρόνια για την σημερινή κατάσταση της ομάδας κάντε κάτι ή κάντε την καλύτερα γιατί ήδη έχετε γράψει τα ονόματά σας στην μαύρη σελίδα της ιστορίας του ΑΡΗ (μην ανησυχείτε δεν είστε οι μόνοι) .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαι Αρειανος κατοικος ωραιοκαστρου κ ντρεπομαι τα οσα εγραψαν οι συμπολιτες για την παρτυ του,σχετικα με τις καταγγελειες του αγαπητου προεδρου μας στο τμημα μπασκετ,γιατι ειναι ολα αληθεια

επισης ντρεπομαι σαν Αρειανος να με φωναζουν καταδοτη κ ρουφιανο μεγαλη μεριδα του οπαδισμου στη χωρα,εξετειας της συμπεριφορας της 'παρεας' πρωην οπαδων κ ΝΥΝ παραγοντων-εποιχηρηματιων τα τελευταια 4-5 χρονια..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Yellow Bullet είπε...

Γεια σου φιλε.Αν θελεις οσον αφορα την πρωτη σου παραγραφο γραψε τι περιπου ειπώθηκε γιατι δεν επεσε κατι στην αντιληψη μας .

Ανώνυμος είπε...

αφορα ορισμενες κινησεις του αγαπημενου μπασκεταρχη του 'soviet'

κ εχει να κανει για προσωπικες καταγγελειες που εχει αναφερει στο τοπικο τμημα της περιοχης κ αφορουν τον τοπικο συνδεσμο των συμπολιτων

προφανως θελουν να ανοιξουνε τα φιλαρακια του νεο παραρτημα Η υπαρχει κατι προσωπικο

ντροπη οπως και να εχει το πραγμα..

ΥΓ:τι εγινε με το παιδι στη λαρισσα?? ολα καλα??
μηπως δεν ηταν ΄μελος' κ δεν εγινε ντορος? λεω εγω τωρα

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα οτι ισχυριζονται πως ο Δαμιανιδης εδωσε οπαδους στους μπατσους. Μπορει να κανω και λαθος.
(Δεν ειμαι ο φιλος που αφησε το πρωτο σχολιο) Οποιος ξερει κατι παραπανω γι αυτη την ιστορια ας μας πει

Yellow Bullet είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΑΠ ΟΣΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ .ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΓΕΙΑ..