Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Απαγόρευση; Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε!

Τρεις χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν τελικά στο Ανθή Καραγιάννη οργανωμένοι η ανοργάνωτοι , με διακριτικά η χωρίς , με εισιτήρια η όχι προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη μας ομάδα στα 96 γενέθλια της μη συμμορφούμενοι με τις προτροπές καθώς και τις αποφάσεις , τα διατάγματα , τις διευκρινήσεις σχετικά με την απαγόρευση των οργανωμένων μετακινήσεων από το υπουργείο προστασίας του πολίτη . Βέβαια ένα συμπέρασμα που βγήκε από τον αγώνα του κυπέλλου όπως και από τον αγώνα πρωταθλήματος πάλι με την Καβάλα είναι πως εκτός από τις οργανωμένες προφανώς απαγορεύονται και οι ανοργάνωτες εκδρομές καθώς και η συνεύρεση άνω των 3 ατόμων μόλις σκοτεινιάσει .

Στο όμορφο λιμάνι της Καβάλας βέβαια βρέθηκαν και εκατοντάδες αστυνομικοί που φορώντας τις μπλε η χακί (το χρώμα δεν κάνει την διαφορά) αποκριάτικες στολές τους παρέλασαν στα πέριξ και εντός του γηπέδου παράλληλα με την μαθητιώσα νεολαία που παρέλαυνε στο κέντρο της πόλης . Μαζί τους έφεραν βέβαια όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που τους συνοδεύει σε κάθε αποστολή τους όπως περικεφαλαίες , σταυρουδάκια στο λαιμό , κομποσχοίνια στον καρπό , το εθνόσημο στο μπράτσο , δακρυγόνα για να παίζουν και ειδικά διαμορφωμένα γκλοπ αγορασμένα από sex shop που χρησιμεύουν ως όπλα την ημέρα και ως σεξουαλικά βοηθήματα άνευ φορτιστή τις νυκτερινές ώρες όταν και αυτοικανοποιούνται ξαπλωμένοι μπροστά στην 32' ιντσών τηλεόραση τους παρακολουθώντας με αγωνία την τελευταία παραγωγή της Τζούλιας κατασχεμένη από κάποιο πλανόδιο Αφρικανό μικροπωλητή..


Συνολικά συνελήφθησαν 4 οπαδοί της ομάδας . Ένας με την κατηγορία ότι εισήλθε εντός περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου υπερπηδώντας ανατολική περίφραξη στερούμενος εισιτηρίου με σκοπό να εισέλθει στη συνέχεια σε κερκίδα παρά την απαγόρευση εισόδου φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας . Ένας με την ίδια κατηγορία + ότι πετούσε μπουκάλια και πέτρες + ότι είχε το θράσος να προβάλει και σθεναρή αντίσταση κατά την σύλληψή του . Ο τρίτος γιατί εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας του , ενώ τέλος ο τέταρτος γιατί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και πέταξε σπασμένο κάθισμα σε μια συνομοσπονδία αντίπαλων οπαδών - μπάτσων και του Μάκαρου που σε άψογο σχηματισμό παρέλαυναν και αυτοί με τη σειρά τους εντός του γηπέδου για αρκετή ώρα .

(κλωτσιά στα πισινά του μπατσάκου , δυστηχώς το διπλό στρώμα σερβιέτας που φορούσε απεσώβησε τα χειρότερα)

Και οι τέσσερις παρουσιάστηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καβάλας όπου και πέρασαν αυτόφορη διαδικασία . Την Παρασκευή δύο από αυτούς καταδικάστηκαν σε 10μηνη και 8 μήνη φυλάκιση αντίστοιχα με αναστολή και περιοριστικούς όρους , ένας αθωώθηκε , ενώ άλλος πήρε αναβολή για τις 7 Απριλίου λόγω απουσίας των μαρτύρων .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις φιλόξενες θεσμικές αρχές αυτής της πόλης για του χρόνου και ελπίζουμε πάλι να πέφτει 25 Μαρτίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: