Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Δελτίο τύπου του συλλόγου φίλων Ηλυσιακού .

Παρακάτω δημοσιεύετε μια ακόμη ανακοίνωση του Ηλυσιακού Α.Ο. όπως έχει γίνει και άλλες φορές κατά το παρελθόν . Η ανακοίνωση καλύπτει πλήρως τις θέσεις του Ηλυσιακού Α.Ο. , δεν σημαίνει ότι υπάρχει κατ' ανάγκη συμφωνία σε όλα τα σημεία της .ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ A.O. | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/04/2010

HΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1927

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: 27/04/2010
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 13

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ποιος μιλάει για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου»

Προκαλεί τους φίλους του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ η δήλωση του κ. Βίκτωρα Μητρόπουλου, «το όνομα του ΑΙΓΑΛΕΩ δεν αναφέρεται πουθενά στα στημένα, για τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ ρωτήστε τους Ηλυσιακούς».

Απαντάμε λοιπόν με στοιχεία:

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ αγόρασε την 1/7/2008 την ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με σκοπό να την συγχωνεύσει με την αγαπημένη του ομάδα και να την επαναφέρει απ' το παράθυρο στην Β΄Εθνική. Επί ένα χρόνο ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ έπαιζε στο γήπεδο του ΑΙΓΑΛΕΩ, χωρίς φιλάθλους, χωρίς τα χρώματα του, και χωρίς το σήμα του, γεγονός που του επέσυρε πρόστιμο 60.000 ευρώ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταγγείλει στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Α. Σαμαρά και στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ιωαννίδη, για το που απέβλεπε η από τότε επιχειρούμενη παράνομη συγχώνευση των δύο ΠΑΕ και προβλέπαμε την βλάβη που θα επέρχετο στους διαγωνισμούς του ΟΠΑΠ (ΠΡΟΠΟ & Στοίχημα).

Στα 83 χρόνια Ιστορίας του ο Ηλυσιακός Α.Ο. ουδέποτε απασχόλησε την αθλητική κοινή γνώμη, τις αθλητικές και δικαστικές Αρχές για παρόμοια περιστατικά, αντιθέτως η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ καταδικάστηκε το 2005 από την UEFA για στημένο αγώνα και πλήρωσε αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο των 31.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση.

Η προσπάθεια του κ. Β. Μητρόπουλου να απενοχοποιήσει την ομάδα του και να θίξει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα, να αναδείξει δηλαδή την εμπλοκή προσώπου του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος, ιδιοκτήτη των ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και ΑΙΓΑΛΕΩ

Για το Δ.Σ. Του Ηλυσιακού Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΕΚΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

http://ilisiakos.gr/ArticleViewer.aspx?nav=14&cnt=6&art=4cbc2dde-14c9-4e8a-9597-2f8de1400555

Δεν υπάρχουν σχόλια: