Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κούγιας η αλλιώς το σύστημα στην πιο γραφική μορφή του .

Για μια ακόμη φορά έδρασε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας , αυτή τη φορά όχι ως δικηγόρος υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα στη δίκη για τον θάνατο του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ , ούτε ως συνήγορος υπεράσπισης εμπόρων ναρκωτικών , ούτε βέβαια ως τηλεστάρ στο τηλεσήριαλ Εύη Βατίδου αλλά ως ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε Παναχαϊκής . Με λίγα λόγια τα γεγονότα έχουν ως εξής:


Την Τετάρτη μερίδα οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής που νωρίτερα παραβρίσκονταν στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους στο ανοιχτό γήπεδο του σταδίου της Αγυιάς φωνάζοντας συνθήματα και κρεμώντας πανό ενάντια στην διοίκηση κατευθύνθηκαν εν συνεχεία στο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου η Παναχαϊκή αντιμετώπιζε τον Ασπρόπυργο για την Γ΄Εθνική . Αφού μπήκαν στο πέταλο του γηπέδου σπάζοντας την πόρτα συνέχισαν την διαρματυρία τους ενάντια στην διοίκηση παρόλο την προσπάθεια διμοιρίας των ματ να τους βγάλει έξω από το γήπεδο κάτω από τις αποδοκιμασίες του κόσμου .



Αφού τελείωσε ο αγώνας στην συνέντευξη τύπου ο Κούγιας μαζί με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη (πρώην μπάτσος από το Πέραμα , γνωστός για τα νταραβέρια του με τον υπόκοσμο) και τους συνοδούς του επιτέθηκαν στον μη αρεστό αθλητικογράφο Χρήστο Βεργανελάκη και ένα ακόμη άτομο που πήγε να ηρεμήσει τα πράγματα .





Στη συνέχεια κατά την έξοδο του από το γήπεδο το παραπάνω γκρουπάκι επιτέθηκε σε κόσμο που διαρματύρονταν εκείνη την στιγμή στον δημοσιογράφο του "Ράδιο Γάμμα" Προκόπη Κόγκο με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι συμπλοκές και ο Κούγιας (με βγαλμένο ώμο λένε οι πληροφορίες) να τραπεί σε φυγή χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας που επιτέθηκε στους Πατρινούς φιλάθλους πετώντας τους μάλιστα δακρυγόνα .





Σ΄αυτό το σημείο βρήκαν την ευκαιρία οι συνοδοί πολυτελείας του Αλέξη Κούγια να επιτεθούν σε μεμονωμένους φίλους της Παναχαϊκής που θεώρησαν ύποπτους με την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας και τις οδηγίες του προπονητή - μπάτσου της ομάδας .





Δεν σταμάτησαν βέβαια εκεί αφού το βράδυ της ίδιας μέρας έκαναν την εμφάνιση τους σε καφετέρια που ανήκει στον Α. Τσουκαλά (πρώην προέδρου του συνδέσμου φίλων Παναχαϊκής "Αχαιοί-3" ) προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο μαγαζί και στέλνοντας τον ίδιο στο νοσοκομείο του Ρίου για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο αυτί και το πρόσωπο .





Από την επόμενη μέρα βέβαια τοπικοί φορείς ανάμεσά τους και ο Περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας , ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς , ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παπαδημάτος , ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος , το διοικητικό συμβούλιο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής εξέφρασαν τη θλίψη τους και καταδίκασαν γενικά και αόριστα τα γεγονότα (το όνομα Αλέξης Κούγιας δεν υπήρχε στις ανακοινώσεις τους) .

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών συντεχνιακά καυτηρίασε μόνο την επίθεση σε συνάδελφό τους παίρνοντας την απόφαση να προσφύγουν στη δικαιοσύνη , ενώ ο υποδιοικητής του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών Πετσίνης κατέθεσε μήνυση για εξύβριση εναντίον του Αλέξη Κούγια προκειμένου να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο . Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Δημήτρης Διρβίλας μάλιστα δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα <κεντρικά> για την σύλληψη του μεγαλομετόχου (μην τυχόν και τους ξεφύγει) . Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε Παναχαϊκής βρισκόταν στα δικαστήρια της Αθήνας για επαγγελματικές του υποχρεώσεις δίνοντας νωρίτερα συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Αlpha News , Max FM , Ωμέγα Ράδιο) .

Για όποιον αντέξει και έχει τη διάθεση να υποτιμήσει έστω και για λίγο τη νοημοσύνη του μπορεί να παρακολουθήσει τι δήλωσε για τα συμβάντα ο μεγαλομέτοχος , τα οποία χαρακτήρισε επεισόδια μεταξύ οπαδών της Παναχαϊκής!





Από την πλευρά της οι σύνδεσμοι της Παναχαϊκής: Αχαιοί-3 , Νavajo Antifa , Nortenos Patras , μαζί με την ερασιτεχνική Παναχαϊκή και τους παλαίμαχους καλούν σε συγκέντρωση - πορεία την προσεχή Τετάρτη .


Η μόνη μορφή του Κούγια που μπόρεσα να δω κάπως με συμπάθεια..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

lefteria stin panaxaiki.apolyth stirixi stoys navajo antifa k tous allous syndesmous auths ths istorikhs omadas.kougia arxidi pare mpoulo tora.diladi einai tyxaio pou opou kai an pas mazeyeis soutia?e mounopano?stirixi kai sta palikaria tou panaitolikou pou tous exoume voithisei sto parelthon.Aris antinazi riots k pro toumpas se lew. Y.G:XYPNISTE OLOI OI AREIANOI XYPNISTE OXI APOLITICA DEN PAME MPROSTA ETSI (A)