Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Πρεμιέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα .

Το Σάββατο αρχίζει το πρωτάθλημα και ελπίζουμε τη νέα χρονιά η ομάδα να δώσει όσες περισσότερες χαρές γίνετε στον κόσμο της . Από την πλευρά μας η στήριξη μας σε αυτήν θεωρείτε αυτονόητη , ανεξαρτήτου της αγωνιστικής πορείας της .

Παράλληλα ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τις ίδιες σκηνές απείρου κάλους που εκτυλίχθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τους αγελαδάρηδες του Μπουένος Άιρες (Μπόκα) .

Κόσμο να χειροκροτεί στο γκολ της αντιπάλου ομάδος . Νταήδες οπαδούς να βγάζουν την ξεχειλίζουσα μαγκιά τους σε 16χρονα επειδή δεν φώναζαν συνθήματα . Και φυσικά μια ομάδα σεκιουριτάδων κατόπιν εντολών της διοίκησης βέβαια να προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να αντικαταστήσουν και να παριστάνουν τον μπάτσο στη θέση του μπάτσου . Προκλητικές και επιθετικές συμπεριφορές προς κόσμο του συλλόγου που είτε δεν είχε εισιτήριο να μπει στο γήπεδο , είτε έκανε το "λάθος" να περάσει με ένα κουτάκι μπύρας , είτε θέλησε να πάρει τη φανέλα κάποιου παίκτη (ξυλοφορτώνοντάς τον και στέλνοντάς τον αναίσθητο στο νοσοκομείο) , είναι ανεπιθύμητες στο σύλλογο μας και ανεπιθύμητοι και οι εκφραστές τους . Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά ήταν απλά μια άτυχη στιγμή και ότι δεν θα ξαναεπαναληφθούν .

Για να μην ξεχνιόμαστε .. ο ΑΡΗΣ είναι πάνω απ΄όλα ο ΛΑΟΣ του ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: