Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Συλλήψεις και δίκες οπαδών απο το ντέρπι του Σαββάτου .

Σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή , χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ , εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όποτε αγωνίζεται ο Ηρακλής αλλά και ο Άρης , καταδικάστηκε οπαδός του Ηρακλή που κατηγορήθηκε για απείθεια και κατοχή 2 κουτάκια μπύρας τα οποία δεν είχε ανοίξει .
Σε άλλους 2 οπαδούς του Ηρακλή δεν επιβλήθηκε τελικά ποινή καθότι τα κουτάκια μπύρας που είχαν στην κατοχή τους ήταν ανοικτά και είχαν καταναλώσει μερικές γουλιές .
Σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή , απαγόρευση εισόδου για δύο χρόνια σε αγώνες του Ηρακλή και υποχρέωση να παρουσιάζετε στο τμήμα όταν αγωνίζεται ο γηραιός καταδικάστηκε ο οπαδός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης .
Ενώ ένας 20χρονος που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία θα δικαστεί από στρατιωτικό εισαγγελέα καθώς επιχείρησε να παρεμποδίσει τη σύλληψη ενός εκ των παραπάνω συλληφθέντων .

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΕΛΙΑ - ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

LEYTERIA STOYS OPADOYS! KANENAS MAS PISW AP TA KAGELA!

IRAKLIS GATE 10

Unknown είπε...

ζήτω τα παράλογα-ζήτω η ελλάς...
εν τέλει η παρουσία και μόνο στα πέταλα θα αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο και αιτία προσαγωγής.
Ενα είναι το σλόγκαν τους
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο οπαδός που τιμωρήθηκε έφερε στην κατοχή του μπύρες αμστελ και οι άλλοι που αφέθηκαν χαινεκεν κρίνονται ως ανακριβείς..

τροσπε4A