Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τα συλληπητήρια μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών .

Δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού 23 και 24 ετών αντίστοιχα βρήκαν τραγικό θάνατο και άλλοι εφτά τραυματίστηκαν όταν το βανάκι που τους μετέφερε από την Κομοτηνή στην Αθήνα στην προσπάθειά του να μπει σε παρακείμενο πάρκινγκ στο 147ο χλμ της εθνικής οδού στο ύψος της Αταλάντης συγκρούστηκε με 3 σταθμευμένα φορτηγά με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα .

Οπαδός σημαίνει να δίνεσαι .. Να προσφέρεις τον εαυτό σου σε αυτό που αγαπάς .. Να δίνεις τον προσωπικό σου χρόνο , χρήμα , να καταπίνεις χιλιόμετρα , να βγάζεις το λαρύγγι σου , να τρως τις κακουχίες , να εγκαταλείπεις οικογένεια , φίλους , δουλειές , για την ομάδα σου . Και δυστυχώς μερικές φορές να δίνεις ακόμη και ότι πολυτιμότερο έχεις , την ίδια σου τη ζωή ..

Εν αντιθέσει με όλους αυτούς τους παραγοντίσκους των ομάδων , των ομοσπονδιών και των επιτροπών . Τους υψηλά ιστάμενους υπουργούς , τους διαιτητές , τους αθλητικογράφους , τους περισσότερους καλοπληρωμένους αθλητές και μια μερίδα επαγγελματιών οπαδών που μόνο έχουν να παίρνουν ..

Γι΄αυτό "εμείς" και "αυτοί" θα παραμείνουμε για πάντα δύο ξέχωροι κόσμοι .

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

και τα μάθατε ε;
την ώρα που οι οικογένειες έθαβαν
τα παιδιά τους,που άλλες ξημέρωναν έξω από το δωμάτιου νοσοκομείου
η ελ.ας σχημάτισε δικογραφία για τους τραυματίες και αναζητεί έναν ακόμα που έφυγε από το σημείο του δυστηχήματος για μικροποσότητα κάναβης και μια φωτοβολίδα..
και φυσικά οι δημοσιογράφοι το ανήγαγαν ως το άξιο σχολιασμού για το συμβάν..
Πόσο υποκρισία ποια σε αυτή τη χώρα;
Οι ελληνικοί δρόμοι σκοτώνουν!
Δεν κάνετε καμιά δικογραφία καλύτερα για κάναν εργολάβο ρε ανθρωπάκια;
Αλλά τα βάζει κανείς με τον συνεργάτη του άραγε..
Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα....