Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αντιτρομοκρατική και τρομοκρατικά σενάρια .

Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στο φως δημοσιεύματα με πηγαίους τίτλους που θα ζήλευαν και τα πιο ευφάνταστα καλοδουλεμένα αστυνομικά μυθιστορήματα - Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ - - ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠ΄ΤΟΝ ΑΡΗ - - Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΝΔΕΕΙ Π.Α.Ε. ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ -, ακόμη και από το "σοβαρό" και "έγκυρο" Βήμα που φέρουν τα 4 άτομα που συνελήφθησαν στην Αθήνα στις 13 Γενάρη και κατηγορούνται για εμπρησμούς οχημάτων της Δ.Ε.Η. στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά δεν ξέρουν ποια (αφού η πρώτη απόπειρα διορισμού απέτυχε)! να έχουν στενές σχέσεις με τους κόλπους της ομάδας .



Με την γνωστή μέθοδο της διαρροής, των υπαινιγμών, των κατασκευασμένων πληροφοριών, της δημιουργίας εντυπώσεων προς κατανάλωση ενός φιλοθεάμων κοινού που διψά για ευκολοχώνευτες γαργαλιστικές αποκαλύψεις που θα τον ξεκουράσουν μετά από μια σκληρή ημέρα δουλειάς απαλύνοντας έστω και για λόγο τον πόνο του από την αβάσταχτη ανιαρή καθημερινότητα του , οι 4 συλληφθέντες φέρονται να είναι συνδεσμίτες του Άρη , να είναι κάτοχοι διαρκείας , να έχουν στενές σχέσεις με άτομα συνδέσμων ή της Π.Α.Ε. και οι οποίοι τους προμήθευαν με στοιχεία προκειμένου να εκδώσουν πλαστές ταυτότητες .


Τα πραγματικά γεγονότα , αν είχαν ή όχι πλαστές ταυτότητες , που βρήκαν τα στοιχεία , αν είχαν διαρκείας ή όχι , αν είναι μέλη συνδέσμων του Άρη δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε ούτε και μας ενδιαφέρει . Σεναριογράφοι στ΄όνομα της καταστολής καθ΄υπόδειξη της αντιτρομοκρατικής δεν πρόκειται να γίνουμε . Ούτε θ΄αφήσουμε για μια ακόμη φορά να δημιουργείτε κλίμα εναντίον των συνδέσμων , ενός ουτοσιάλλως δαιμονοποιημένου χώρου , με μοναδικό σκοπό να διευκολυνθεί η συνεχιζόμενη εντατικοποίηση της καταστολής του οπαδικού κινήματος .

Αν οι 4 είναι οπαδοί του Άρη (ΤΙΜΗ ΜΑΣ) αυτό μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν και οι μόνοι αρμόδιοι να μιλήσουν γι΄αυτό εφόσον το επιθυμούν και όχι η οποιαδήποτε αστυνομία και τα διάσπαρτα φερέφωνα της . Έτσι κι΄αλλιώς η σωματειακή προτίμηση δεν αποτελεί κριτήριο για την όποια ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ παρά μόνο οι πράξεις , ο λόγος και η στάση των εκάστοτε διωκόμενων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!

ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

LEFT SIDE-3- είπε...

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Γ.ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ-2ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!!!ΑΝΤΕ VENCEREMOS ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΤΕ. ΑΡΗΣ-ΑΛΗΤΕΙΑ-ΠΑΝΚ Κ ΑΝΑΡΧΙΑ