Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κύριε Δαμιανίδη απ΄το πολύ topinoume γενικώς τον πίνουμε!

Χριστουγεννιάτικες ημέρες που είναι είπα και γω για λίγο να ευθυμήσω , έτσι δημοσιεύω την παρακάτω "εκδήλωση"; "πάρτι έκπληξη"; "υποστηρικτική ενέργεια"; "διαφημιστική καμπάνια"; από την ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε και η οποία με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα , αφού το γέλιο διαδεχόταν το κλάμα (από τα γέλια) .

Δυστυχώς στον αθλητισμό του topino και λοιπόν εμπνευστών , ακόμη και η παιδικότητα (ένα από τα εναπομείναντα 'ιερά') καθίσταται μέσο εξυπηρέτησης και εκμετάλλευσης αλλότριων σκοπών .


Κοντά στα παιδιά των ακαδημιών το topino
22-12-2010

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών του Άρη το πρωί του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο που βρίσκεται κάτω από τη Θύρα 3 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι μικροί αθλητές δεν έκρυψαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός ότι θα απολάμβαναν τη μοναδική γεύση του σοκολατούχου γάλατος Topino της ΜΕΒΓΑΛ. Για μια ακόμα φορά το Topino αποδεικνύει εμπράκτως ότι είναι κοντά στον αθλητισμό και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Your drink, your style!

Το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα Topino της ΜΕΒΓΑΛ, έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά της... milkbiz με super αθλητική διάθεση που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί από όλους. Χρώματα έντονα και σοκολατένια δημιουργούν μια ακατανίκητη επιθυμία να το απολαύσεις στη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Το Topino είναι τρόπος ζωής. Είναι η ψυχή της παρέας. Το Topino είναι η πιο cool συντροφιά που σε απογειώνει κάθε μέρα, κάθε στιγμή! Παράγεται από άπαχο γάλα με κακάο και ξεχωρίζει για τη μοναδική, πλούσια σοκολατένια γεύση. Είναι υγιεινό, θρεπτικό και παρασκευάζεται με όλη τη φροντίδα και την εγγύηση της ΜΕΒΓΑΛ. Ξέρει να δημιουργεί το δικό του στιλ και έχει φανατικούς φίλαθλους που δεν το αποχωρίζονται ποτέ!


Πάντως πέρα την πλάκα αυτό το topino πρέπει να είναι πραγματικά πολύ μούφα αφού τουλάχιστον με το γάλα Αγνό επί εποχής Γκάλη παίρναμε το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο .





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για γελια η για κλαματα?@αμημενη εποχη του θεαματος κ του υπερκαταναλωτισμου...γενια της τηλεορασης κ του η/υ.Σαπια κοινωνια,σαπιο συστημα,σαπια χωρα!μισος ταξικο,λαμογια αφεντικα