Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τέλος της σεζόν για αρκετά τμήματα.

Η ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 (Νέτο 26΄, Περέιρα 47΄)κάτι που δεν ήταν όμως αρκετό να την δώσει την πολυπόθητη 5η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τον Παναθηναϊκό. H ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς.

Η ομάδα χάντμπολ των γυναικών στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε στην Μίκρα από την Ορμή Πατρών με 38-27. Η ομάδα τερμάτισε στην 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα ποδοσφαίρου των νέων Κ17 ηττήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής από τον Π.Α.Ο.Κ. με 3-0. Η ομάδα βρίσκετε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς (1η Ηρακλής 62, 3η Π.Α.Ο.Κ. 59). Η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ (περνάνε οι πρώτοι 2 από κάθε όμιλο) που θα διεξαχθούν στην πόλη της Λάρισας, 6-8 Μαΐου, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του εξ΄αναβολής αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ των γυναικών ηττήθηκε από την Σταυρούπολη με 3-2 σετ, κάτι που της στοίχισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία καθώς η ομάδα ήθελε νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ. Η ομάδα τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.



Η ομάδα μπάσκετ των παίδων επικράτησε του Μαντουλίδη στον τελικό του φάιναλ φορ που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας με 74-73 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Θεσσαλονίκης για την φετινή σεζόν.



Στο 8ο διεθνές πρωτάθλημα τζούντο που διοργανώθηκε στο Λιτόχωρο στις 16 και 17 Απρίλη, οι αθλητές - παίδες του συλλόγου κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια. Συγκεκριμένα:

Ο Γιώργος Μαμιάν στην κατηγορία -60 κιλά την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ματέος Μπογασβίλι στην κατηγορία -60 κιλά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου στην κατηγορία -50 κιλά κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ελευθέριος Παναγιώτου στην κατηγορία -46 κιλά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο Αθανάσιος Χρονόπουλος στην κατηγορία -42 κιλά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο Πέτρος Αναστασίου στην κατηγορία -39 κιλά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Βίκτωρας Μαμιάν στην κατηγορία -31 κιλά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τζούντο που διεξήχθη στην πόλη της Κοίμπρα ο αθλητής του συλλόγου, Γιώργος Μαλλιαρόπουλος, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.



Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό γυμναστήριο πάλης Άνω Λιοσίων στις 16 Απρίλη, ο αθλητής του συλλόγου Αντώνης Οβσεπιάν στην κατηγορία των 60 κιλών πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: