Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ένας ακόμη .

Μετά τους 11 ντοπεβαρίστες που πιάστηκαν χαπακομένοι πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008 και το καλοκαίρι στους Μεσογειακούς , ένας νέος ντοπέ "αθλητής" που συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και Νέων στο Λιτόχωρο τον Νοέμβρη προστέθηκε στους ήδη υπάρχοντες , φανερώνοντας την πραγματική υπόσταση του ευ αγωνίζεσθε και του αθλητικού ιδεώδους που πλασάρει το σύστημα .


Φυσικά το ίδιο το σύστημα είναι που παράγει τις κάθε λογής ντόπες με σκοπό να εξυπηρετηθούν τα βασικά δομικά συστατικά του που εκφράζονται όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε ολόκληρο το κοινωνικό οικοδόμημα . Άκρατος ανταγωνισμός , απόδοση , καλυτέρευση , κερδοφορία..

Εναντίωση ενάντια στην ντόπα σημαίνει άρνηση στο ίδιο το σύστημα και τη φιλοσοφία του .


Μιας και μίλησα για ντόπα , αναβολή για τις 22 Σεπτέμβρη του 2010 πήρε για μια ακόμη φορά το δικαστήριο για το πολύκροτο τροχαίο ατύχημα την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Φοίβου και τηςΑθηνάς το 2004 , του πασίγνωστου πλέον διδύμου (μαζί με το Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος ) της Ελληνικής show biz , Αίολος Κεντέρης-Κατερίνα Θάνου . Ως γνωστών ο καλός θεούλης αγαπάει τα παιδιά του σε αντίθεση με του οπαδούς που σύρονται με συνοπτικές διαδικασίες στους θαλάμους αερίων , στις αίθουσες δικαστηρίων ήθελα να πω..

Δεν υπάρχουν σχόλια: