Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μ.Μ.Ε.

Τα όσα έγιναν στον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όσους ήταν στο γήπεδο και λίγο πολύ άγνωστα σε όσους τα είδαν με τον παραμορφωτικό φακό των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης , τα οποία παραλλήλισαν και συνέκριναν τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες με τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Καβάλας με τον Ολυμπιακό . Η γνωστή μέθοδος της παραπληροφόρησης , της γενίκευσης και του αποπροσανατολισμού για να φτιαχτεί το κατάλληλο κλίμα είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένη..



Η είσοδος ενός ατόμου που μάλλον λειτουργώντας με την ταυτότητα οπαδού άλλης ομάδας και όχι του ΠΑΣ το οποίο εισήλθε στο γήπεδο για να τσιμπήσει κάνα πανό είχε ως συνέπεια να προκληθεί μικρή ένταση με είσοδο οπαδών της ομάδας μας στο ταρτάν του γηπέδου και δωρεά καθισμάτων στους μπάτσους για να μην είναι όρθιοι και κουράζονται . Και κάπου εκεί λήξαν όλα αφού κανείς δεν είχε διάθεση να προκαλέσει και από τις δυο πλευρές αφού ως γνωστών οι σχέσεις των οπαδών της ομάδας μας με τους αντίστοιχους των Ιωαννίνων είναι πολύ καλές και θα συνεχίσουν να είναι , όσο και αν ίσως κάποιες πένες θα επιθυμούσαν το αντίθετο.

Οι οπαδοί μας έκαναν το λογικό και αυτονόητο που θα έκαναν όλοι οι οπαδοί των ομάδων σε ανάλογη περίπτωση . Φυσικά αν αντί για πανό της ομάδας μας στη θέση του ήταν καμιά Ελληνική σημαία τότε τα ΜΜΕ θα ζητούσαν την επέμβαση του στρατού , της αστυνομίας και των ορδών των Ελληνοπρεπεί αγανακτισμένων πολιτών στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να σώσουν την εσταυρωμένη..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβως. πουτανας γιοι μπατσοι, φασιστες και ηλιθιοι οπαδοι.
για μια κερκιδα χρωματων και συνειδησεων.
για μια κερκιδα οπου ο οπαδος θα ειναι σαν τον λαο μας, σαν τον λαο του Ατρομητου, σαν τον λαο του ΠΑΣ, σαν τον λαο του Πανσεραικου, σαν της Καβαλας, σαν πολλων ακομα ομαδων τον λαο.
Φωτια στη βια μεταξυ οπαδων, ΨΟΦΟ σε οσους χαλανε αυτο που παμε να χτισουμε και στους πληρωμενους οπαδους (γαυροι-βαζελια) που κανουν πλεον τα παντα για ενα κομματι ψωμι απο την μαμα ΠΑΕ και στελνοντε στα γηπεδα ολης της Ελλαδας για να γαμανε τα παντα. Τσιρακια των υπουργων και ναρκομανεις, αβουλα πλασματα. Πουτανοσπερματα χαφιεδες και φασιστες, δεν ειστε οπαδοι. Ενα τιποτα ειστε και στη ζωη σας.

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακι χαλαρωσε λιγακι..

η ατακα σου περι ΄πληρωμενων οπαδων' για το σωματειο μας εχει πολλες εννοιες κ μπορει να στραφει εναντιον μας παρα πολυ ανετα.

κρυβε λογια :)

Ανώνυμος είπε...

πιστευεις οτι εχουμε πληρωμενους οπαδους οπως οι γαβροι? πιστευω να καταλαβαινεις για τι ΑΚΡΙΒΩΣ μιλαω