Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Tο είδαμε και αυτό .

Διεθνές Συνέδριο με θέμα τη Βία και τον Ρατσισμό στον Αθλητισμό διοργανώνει αύριο Σάββατο στην αίθουσα συνεδρίων Corona στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η Λέσχη Φίλων Άρη .

Σε αυτήν την εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι διάφοροι εκλεκτοί καλεσμένοι όπως: ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Παναγιώτης Μπιταξής , εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. , της Σούπερκλίκας , της Κ.Ε.Δ. , οι πρόεδροι των Π.Α.Ε-Κ.Α.Ε.-Α.Σ. Άρης , εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων Άστον Βίλλα και Αμβούργου , ο πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας (ΔΕΑΒ) Ευριπίδης Ρεβελάκης καθώς και εκπρόσωπος από τον διεθνές οργανισμό Football Against Racism in Europe (FARE) , τον ευρωπαικό οργανισμό Supporters Direct και του διεθνούς οργανισμού Football Supporters Europe (FSE) .

Με μια πρώτη ματιά παρατηρώ ότι σε αυτήν την εκδήλωση είναι καλεσμένοι για να μιλήσουν για την βία στον αθλητισμό άνθρωποι που πρωτοστατούν ανάμεσα σε αυτούς που ουσιαστικά την παράγουν όπως οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο. , της Σούπερλιγκας , της Κ.Ε.Δ. . Αλλά η συνέχεια είναι ακόμη πιο κωμικοτραγική .

Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι επίσης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας (γνωστός από το σκάνδαλο Πόρτο Καράς όπου δασικές εκτάσεις αποχαρακτηρίστηκαν για να παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα και το σκάνδαλο με την παράνομη μεταγραφή της κόρης του από το πανεπιστήμιο Ξάνθης σε αυτό της Θεσσαλονίκης όταν διατελούσε υφυπουργός Μεταφορών το 2004 ) και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας . Άνθρωποι δηλαδή που συμμετέχοντες στον κρατικό οργανισμό και μάλιστα πολλές φορές από καίρια πόστα είναι υπεύθυνοι για τον ρατσισμό και έχουν ως προτεραιότητά τους την άσκηση βίας σε όλη την κοινωνία .

Περιμένω στο επόμενο διεθνές συνέδριο με θέμα την παιδεραστία που θα διοργανώσει η λέσχη φίλων Άρη επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής να είναι ο γνωστός σε όλους μας Φωτούλης!


Η θέση μου βέβαια για τη βία στα γήπεδα είναι γνωστή..

Δεν υπάρχουν σχόλια: