Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ορεξάτες .

Ορεξάτες ξεκίνησαν την νέα χρονιά οι διωκτικές και λοιπές πολιτειακές αρχές με συλλήψεις και δίκες οπαδών . Συνολικά συνελήφθησαν 3 άτομα , ένας οπαδός του Ηρακλή , ένας της Λάρισας και ένας του Πανιωνίου .

Ο οπαδός του Ηρακλή καταδικάστηκε για καπνογόνα σε 500 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου για ένα χρόνο στο γήπεδο . Ο οπαδός της Λάρισας που είχε συλληφθεί πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της Α.Ε.Λ με τον Ολυμπιακό Βόλου για κατοχή βεγγαλικών του επιβλήθηκε χρηματική ποινή , 6μηνη απαγόρευση εισόδου στους αγώνες της Λάρισας , καθώς και 7μηνη φυλάκιση αλλά μετά από την έφεση αφέθηκε ελεύθερος με τριετή αναστολή .

Ενώ ο Νίκος Κωνσταντίνου (αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης) μετά από συνάντηση με τους υπευθύνους ασφαλείας των τριών τοπικών Π.Α.Ε. , στην οποία συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της αστυνομίας , ζήτησε να σταματήσει η διάθεση εισιτηρίων μέσω των συνδέσμων (λόγω των φαινομένων βίας) και αυτά να δίνονται μόνο μέσω των Π.Α.Ε. και ονομαστικά . Επίσης επισήμανε πως πρέπει να υποβάλλονται οι φίλαθλοι σε αυστηρότερο έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και τόνισε πως δεν θα υπάρχει ανοχή στα φαινόμενα ¨βίας¨..

Δεν υπάρχουν σχόλια: