Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η διχασμένη προσωπικότητα του Νίκου Πετρουλάκη .

Ως γνωστών ο Νίκος Πετρουλάκης εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας Μέτροσπορτ είναι γνωστός πολέμιος της ¨βίας στα γήπεδα¨ και αποτελεί εξέχοντα μέλος του κινήματος ενάντια στον ¨χουλιγκανισμό¨. Υπάρχουν βέβαια πολλές φορές στην ζωή στιγμές που οι μάσκες πέφτουν τόσο απροκάλυπτα που οι πρωταγωνιστές της μένουν γυμνοί φανερώνοντας το πραγματικό τους προσωπείο και τον ρόλο τους στα δρώμενα .



Έτσι όταν η βία πήγε γήπεδο με Σαλονικιώτικη οπαδική χροιά και έντονο Εθνικό άρωμα (Έλληνες vs Τούρκοι) ο Νίκος Πετρουλάκης με τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του στις 27 - 28 Αυγούστου άφησε στην άκρη για λίγο το μανδύα του καλού οικογενειάρχη , του νομοταγούς πολίτη , του καθώς πρέπει επιχειρηματία , του καταγγέλλοντα της βίας απ' όπου και αν προέρχεται και φόρεσε την στολή που του αρμόζει.. του χουλιγκάνου , του δημαγωγού , του υποκινητή , του ηθικού αυτουργού , του εμποράκου πατριωτισμού και τοπικισμού (με το αζημίωτο βέβαια να προσδοκά σε πωλήσεις φύλλων) .



Αλήθεια η πολιτεία θα σταματήσει να δίνει χορηγία (διαφήμιση) μέσω του Ο.Π.Α.Π. στις επιχειρήσεις του εν λόγω κυρίου ως υποκινητή της βίας όπως απειλούσε ότι θα πράξει στις ομάδες (όχι ότι έχει καμία σημασία , απλά για χουμε καλό ΄ρώτημα) .

Δεν υπάρχουν σχόλια: