Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αλλαγή.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο οποίος προτίμησε να εστιάσει τα λεγόμενα του στην ίδια την ομάδα και όχι σε εξωτερικά κέντρα. Ελπίζω στον χρόνο παραμονής του στην ομάδα να συνεχίσει να άγεται κατά τον ίδιο τρόπο και να μην μετατραπεί όπως πολλοί άλλοι κατά το παρελθόν σε αβανταδόρος της εκάστοτε διοίκησης, με ότι κόστος μπορεί να έχει αυτό.


«Κάναμε το πέντε στα πέντε αλλά δεν μπορέσαμε να μπούμε στα play offs. Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και δικαιούταν να είναι στην πρώτη πεντάδα. Δεν είμαι πικραμένος. Είμαι ευτυχής που είμαι στον ΑΡΗ και για το ότι κάναμε τον κόσμο του περήφανο. Είμαστε όμως πικραμένοι που δεν θα γυρίσουμε πίσω έχοντας μπει στα play offs.

Από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Η ομάδα πρέπει να αποβάλει κάποια θέματα όσον αφορά τη νοοτροπία της και να μην περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα play offs. Αν γινόταν αυτό ο ΑΡΗΣ σίγουρα δεν θα τερμάτιζε πέμπτος. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και κάθε μέρα γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.


Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επόμενη μέρα. Όπως είπα όμως ένα κομμάτι που θα μας απασχολήσει είναι η νοοτροπία. Πιστεύω πως αυτή θα αλλάξει και ο ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει την νέα χρονιά πιο δυνατός».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MAKARI GIATI KATI DILOSEIS OTAN IRTHE (ENAS APO TOYS LOGOYS POY IRTHA ITAN KOKE)ITAN GIA GELIA KAI GIA KLAMATA.
EFTIXOS TIN DIORTHOSE STO TELOS (IRTHA GIA TON ARI KAI GIA KANENA PAIKTH ONOMASTIKA)