Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κερκίδα συνειδήσεων.

Αφιερωμένη στη παρουσία της ακροδεξιάς στα γήπεδα και τις κερκίδες σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και στις αντιφασιστικές απαντήσεις που δόθηκαν τόσο μέσα στις κερκίδες όσο και στους δρόμους, θα είναι αφιερωμένη η αυριανή ραδιοφωνική εκπομπή της "Κερκίδας Συνειδήσεων" που επιμελείται η συλλογικότητα/group οπαδών του Παναιτωλικού, "Αυτόνομη Ζώνη".


Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 18:00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 24:00 μέσω της Ραδιουργίας 88FM (εκπέμπει στην περιοχή του Αγρινίου). 


Διαδικτυακά μπορούμε να την ακούσουμε μέσω της ιστοσελίδας της Ραδιουργίας (http://radiourgia.squat.gr/) και από αντίστοιχο banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Αυτόνομης Ζώνης. 



http://agriniozone.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1041.html



Μιας και η αυριανή εκπομπή είναι αφιερωμένη στην παρουσία της ακροδεξιάς στα γήπεδα και τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης κάνα δυο φορείς της, ο ένας με μπλούζα που έφερε δημοφιλή τους σύμβολο και ο δεύτερος στον αγώνα με την Κέρκυρα φορώντας καπελάκι της Χρυσής Αυγής made in Turkey, να ξέρουν και το γνωρίζουν ήδη πως τα διακριτικά και η παρουσία τους μας προκαλεί τουλάχιστον αηδία, ναυτία, στομαχικές και εντερικές διαταραχές, εξανθήματα σε όλο το σώμα, απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια (αλλά όχι θάνατο), σκλήρυνση κατά πλάκας, πρόωρη γήρανση, καθώς και τάση για εμετό. 


Γι΄ αυτό ούτε στο Χαριλάου, ούτε πουθενά. Προς επίδοξους ανοργάνωτους ή οργανωμένους, μεμονωμένους ή μη συνεχιστές τους.






Κυκλοφόρησε επίσης το 8ο τεύχος του ομώνυμου εντύπου που εκδίδει η συλλογικότητα/group των οπαδών του Παναιτωλικού. 


Όποιοι θέλουν μπορούν να το προμηθευτούν ταχυδρομικά ερχόμενοι σε επικοινωνία με τα παιδιά μέσω του email που διατηρούν, ενώ τις επόμενες μέρες η ύλη του νέου τεύχους θα αναρτηθεί και στο blog τους.



http://agriniozone.blogspot.gr/2012/09/8.html