Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Το αυτονόητο.

Μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν η Π.Α.Ε. αποφάσισε να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, για τις θύρες 1 και 3, από τα 100 στα 60 ευρώ.


Παράλληλα άνεργοι (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της ανανεωμένης κάρτας ανεργίας τους, αν και η ανανέωση της κάρτας γίνετε από πολλούς με ηλεκτρονικό τρόπο), συνταξιούχοι και φοιτητές με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού θα έχουν επιπρόσθετη έκπτωση 25% στα πακέτα εισιτηρίων για όλες τις θύρες.


Οι τιμές για τις υπόλοιπες θύρες δυστυχώς δεν μεταβλήθηκαν καθόλου και παραμένουν στις αρχικές τιμές. 130 ευρώ στη θύρα 2, 180 στην 9, 250 στην 7 και 500 στα VIP.


Για τους γονείς που θέλουν να έχουν το παιδί τους δίπλα τους σε κάθισμα θα γίνεται έκπτωση 50%. Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με την προσκόμιση του σχετικού πιστοποιητικού γεννήσεως.


Το εισιτήριο για τα ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους παρέχεται δωρεάν μέχρι εξαντλήσεως των ειδικών θέσεων στη Θύρα 7 με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού.


Τα πακέτα εισιτηρίων περιλαμβάνουν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.


Από κοινωνικής πρωτίστως και εμπορικής κατά δεύτερων ματιάς, οι τιμές των διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες συνεχίζουν να παραμένουν υψηλές, δεδομένου της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε και της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας. Για 2η χρονιά στην Γ΄κατηγορία και με απαξίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την πλειοψηφία του κόσμου εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.


Κατανοούμε ότι έγιναν αρκετές μεταγραφές, ότι για την κατηγορία που παίζουμε έχουν έρθει ονόματα στην ομάδα, ότι γίνετε ανάπλαση στις σουίτες και ότι άμα έρθει και ο Σέρχιο της καρδιάς μας θα αναστενάξουν πάλι τα καζίνα και θα τρέχουμε να πληρώνουμε από ΄δώ και από΄κει τα extra γαμησιάτικα του captain, αλλά στην λήψη αποφάσεων για τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να λαμβάνονται στα υπόψιν όλες οι παράμετροι.


Έστω και αν οι άνθρωποι που της λαμβάνουν είναι ευκατάστατοι, αποκομμένοι και περιχαρακωμένοι στον δικό τους κοινωνικό μικρόκοσμο, μακριά από τα προβλήματα και τα βάσανα του κοινού θνητού.


Τουλάχιστον η τιμή του διαρκείας στην Θύρα 2 θα έπρεπε να είναι και αυτή αισθητά μειωμένη. Στην Θύρα 2, Θύρα εξίσου λαϊκή, δεν πηγαίνουν κατά βάση κλαρινογαμπροί, αλλά άνθρωποι μικρομεσαίας και χαμηλότερης εισοδηματικής θέσης που έχουν πληγή εξίσου τα τελευταία χρόνια.


Το αστείο είναι ότι σε σχέση με την περσινή περίοδο την μεγαλύτερη αύξηση στα πακέτα εισιτηρίων υπέστησαν οι θύρες 1 - 3, από 60 ευρώ σε 100 (με βάση την αρχική τιμή) και μετά η 2 με την 9, από 100 σε 130 και 150 σε 180 ευρώ αντίστοιχα.


Ενώ οι τιμές των διαρκείας για τη θύρα 7 και τα VIP παρέμειναν σταθερές!!! 250 και 500 ευρώ.


Σερφάροντας στο διαδίκτυο διαβάσαμε από αυλοκόλακες και ερπετά διθυραμβικές κριτικές για την αυτονόητη κίνηση της Π.Α.Ε. να μειώσει την τιμή του διαρκείας στις θύρες 1 και 3.


Το γλύψιμο τους στον Καρυπίδη μπορεί να συναγωνιστεί μόνο με αυτό του Πάρη Καλημερίδη στον Νίκο Λάσκαρη στη συνέντευξη τύπου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: