Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα στήριξης.

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τον Νίκο Κυζερίδη, αφού συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια είχε τον περισσότερο κόσμο.


Σχεδόν 5.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία της αναμέτρησης και συνέδραμαν στον αγώνα που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ώστε να ξεπεράσει με επιτυχία το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.


Στα αρνητικά η πολύωρη ώρα αναμονής από τις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν στα γκισέ της Παπαναστασίου, εξαιτίας της χαμηλής στελέχωσης των εκδοτηρίων με προσωπικό δυναμικό.






2 μόλις άτομα εξυπηρέτησαν συνολικά εκατοντάδες κόσμου, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να μπουν στον αγώνα  5 με 10 λεπτά πριν να ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο και ένα μέρος να αποχωρήσει από την κούραση και μόνο που του προκαλούσε η θέα των εκδοτηρίων.


Ενώ τα γκισέ επί της Αλκμήνης προμήθευαν εισιτήρια μόνο για τις θύρες 7 και 9.


Ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα χρήματα της χθεσινής αναμέτρησης να παραδοθούν στον Νίκο Κυζερίδη και να παραδοθούν στην ώρα τους.


Στις 13 Μαΐου του 2011 είχε διεξαχθεί στο Χαριλάου φιλικό παιχνίδι οικονομικής ενίσχυσης με την Ξάνθη και τα έσοδα του αγώνα θα διατίθενται στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, που είχε χάσει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.


Τα λεφτά του παιχνιδιού από την τότε διοίκηση Αθανασιάδη δεν παραδόθηκαν ποτέ και χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς.


Οι εισπράξεις του αγώνα, περί τις 6.000 ευρώ, είχαν παραδοθεί 2 χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του '13 και την τότε διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: