Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Yellow Black Brothers.

Πανό με το μήνυμα «YELLOW BLACK BROTHERS» αναρτήθηκε στον αγώνα της Μπορούσια με τον Π.Α.Ο.Κ. 






Το πανό αναρτήθηκε μερικές φορές, τόσο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, την σέντρα, όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κυρίως στο 1ο ημίχρονο. 






Στον αγώνα παραβρέθηκαν μιας και δεν ήταν αναγκαία αυτή την φορά η επίδειξη διαβατηρίων, "κάρτας, Α.Μ.Κ.Α. και Α.Φ.Μ." και αρκετοί οπαδοί της ομάδας μας από την Γερμανία και τις γύρω περιοχές, καθώς και από την Ελλάδα. 








Είναι πια ευρύτερα γνωστό πως ένα μέρος του κόσμου της ομάδας διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια "αδελφικές" σχέσεις με τους αντίστοιχους της Ντόρτμουντ. 









Στα επόμενα τέσσερα βίντεο που ακολουθούν (2 έξω από το Βεστφάλεν και 2 από την Τούμπα) ακούγετε αλλά γερμανικά η ιαχή "ARIS". 













Μετά το τέλος του αγώνα μερικές εκατοντάδες φίλοι της Μπορούσια και του Άρη παρέμειναν στις θέσεις τους για αρκετή ώρα μέχρι που αποχώρησαν. 









250 περίπου άτομα επιτέθηκαν στο μετρό στις γερμανικές αστυνομικές δυνάμεις, με τα επεισόδια να παίρνουν έκταση στο σταθμό Westentor στο κέντρο του Ντόρτμουντ. 


Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της παραβίασης της ειρήνης και της πρόκλησης επεισοδίων και εκλάπησαν-κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 72 κουκούλες, 7 μασέλες, 8 ζευγάρια γάντια και 1 σπρέι πιπεριού.        








Συμπερασματικά μια υπέροχη βραδιά παρά το ατυχές αποτέλεσμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: