Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Έχουμε χάσει το μέτρημα .

Tο Ολυμπιακό πνεύμα αθάνατο χτύπησε για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό και τα κρούσματα ντόπινγκ φέρετε να έχουν πάρει τη μορφή επιδημίας συναγωνιζόμενα σε αριθμό τα κρούσματα της γρίπης .


Ο Νίκος Κουρτίδης και η Κωνσταντίνα Λάπου αθλητές της Μεσογειακής ομάδας άρσης βαρών που συμμετείχαν στους Μεσογειακό Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πεσκάρα κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό βρέθηκαν να έχουν χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες .
Ακόμη αθλητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών που μετείχε στο Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης , τον περασμένο Μάρτιο στην Πολωνία , βρέθηκε θετικός σε διεργετική ουσία .
Ενώ άλλοι δύο , οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Χριστίνα Φιλανδριανού , που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Επίλεκτων αθλητών , βρέθηκαν και αυτοί με τη σειρά τους ντοπέ .


Ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών (Ε.Ο.Α.Β.) και πρωτεργάτης στην κατάποση τέτοιον ουσιών για την κατάκτηση μεταλλίων , Πύρος Δήμας , δήλωσε αναρωτηθείς και αυτός με τη σειρά του "πώς είναι δυνατό άλλοι αθλητές να είναι θετικοί και άλλοι αρνητικοί με τις ίδιες ουσίες" . Έλα ντε ..

Για να περάσω λίγο στον διεθνή χώρο .

Ο Ρασίντ Ραμζί χρυσός Ολυμπιονίκης των 1.500μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου βρέθηκε θετικός στην ουσία EPO Cera και ο αθλητικός χώρος του Μπαχρέιν απ΄ όπου κατάγετε έπεσε από τα σύννεφα .
Δύο ακόμη αθλητές , ο τενίστας Ρισάς Γκασκέ και ο ποδηλάτης Τομ Μπούνεν (για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο) βρέθηκαν θετικοί στην ίδια ουσία (κοκαίνη) . Ο μεν πρώτος πριν ένα μήνα κατά τη διάρκεια του τουρνουά Μάστερς του Μαιάμι , ενώ ο δεύτερος σε έλεγχο που έγινε εκτός αγώνων . Ο 28χρονος ποδηλάτης έχει αναδειχθεί νικητής σε 6 ετάπ του Γύρου της Γαλλίας , καθώς και στον αγώνα δρόμου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2005 . Με μια μικρή βοήθεια απ΄ ότι φαίνεται όμως ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: