Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Οικονομική τάξη πραγμάτων , επαγγελματικός αθλητισμός , ομάδες επιχειρήσεις .. Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια πτώχευσε η μπασκετική ομάδα της Κολωνίας και έτσι ανακοίνωσε οτι δεν θα καταφέρει να λάβει μέρος στο Γερμανικό πρωτάθλημα . Ενώ μια ακόμη ομάδα η Νόρτλιγκεν , λόγω οικονομικών προβλημάτων , δεν θα αγωνιστή στην Α1 αλλά στην Α2 .

Από την άλλη οι μετονομασίες των ομάδων σε όλη την Ευρώπη δεν έχουν σταματημό ! Έτσι το όνομα "Ταού" δεν θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Βιτόρια (ομάδα μπάσκετ) που μετονομάζατε σε Κάχα Λαμποράλ (γνωστή εταιρία στον τομέα των οικονομικών) και θα αποτελέσει συγχρόνως τον νέο χορηγό της .


Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χετάφε μας εξέπληξε αρνητικά εφευρίσκοντας νέο τρόπο διαφήμισης που θα εξασφαλίσει μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη από τους χορηγούς της . Παρουσίασε την νέα πρωτοποριακή φανέλα η οποία είναι διπλής όψεως !


Συγκεκριμένα έπειτα από συνεργασία με αλυσίδα καταστημάτων ταχυφαγίας η νέα εμφάνιση θα απεικονίζει χαρακτηριστική φωτογραφία με την ονομασία του χορηγού και από την εσωτερική πλευρά της φανέλας . Έτσι σε περίπτωση γκολ , ο σκόρερ θα μπορεί να σηκώνει τη φανέλα στο κεφάλι και να πανηγυρίζει με ξεχωριστό τρόπο αυξάνοντας συγχρόνως τα έσοδα της ομάδας του .


Και μη χειρότερα ..

Στον όμορφο κόσμο του ντόπινγκ πέντε σπρίντερ της Τζαμάικα (4 άνδρες και 1 γυναίκα) βρέθηκαν ντοπέ καταρρίπτοντας και τον μύθο που έχτισαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το περυσινό καλοκαίρι όπου η Τζαμάικα είχε κερδίσει 6 συνολικά χρυσά μετάλλια , τρία εκ των οποίων ο μεγάλος της αστέρας Γιουσέιν Μπόλτ .


Τέλος η Ρεμπέκα Άντλινγκτον , αθλήτρια κολύμβησης της Βρετανίας , δήλωσε για τα ολόσωμα μαγιό γνωστά και ως "διαστημικά μαγιό" που έγιναν συνώνυμα με την κατάριψη των παγκόσμιων ρεκόρ τα τελευταία 10 χρόνια , πως "Αυτά τα μαγιό ισοδυναμούν με τεχνολογικό ντόπιγκ" ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: