Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Τα διόλου αθώα παιχνίδια των λέξεων .

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της διοίκησης Σκόρδα ο σύνδεσμος του κεντρικού Σούπερ 3 υπήρξε το δεξιό δεκανίκι της . Αυτή η αμοιβαία σχέση και η στήριξη που λάμβανε ο ένας από τον άλλον φυσικά άλλο παρά αφιλοκερδής ήταν . Και οι δύο πλευρές μπορούσαν να αισθάνονται επί μονίμου βάσεως ευχαριστημένες . Η μεν διοίκηση Σκόρδα απολάμβανε το πόστο της κατά ένα μεγάλο βαθμό πατώντας σε στέρεα βάση αφού η οποιαδήποτε κίνηση της καθαγιαζόταν και τα λάθη της αναζητούνταν σε εξωτερικούς παράγοντες , ενώ ο σύνδεσμος είχε τη μερίδα του λέοντος στις διάφορες παραχωρήσεις και εξυπηρετήσεις . Έτσι δημιουργήθηκαν μέσα στο σύλλογο οι καλοί φίλαθλοι και οι κακοί , τα ποντίκια και οι Αρειανοί . Μια τεχνηέντως δημιουργημένη αρνητική κατάσταση μέσα στην ομάδα απόρροια της σύμπραξης αυτών των δύο παρατάξεων .


Φυσικά η διοίκηση άλλαξε και η παράταξη Αθανασιάδη ανέλαβε τα ηνία , το δεκανίκι όμως παρέμεινε το ίδιο ..


"Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ιομάρ Μαζίνιο και τους ποδοσφαιριστές του στην απογευματινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Καρπενήσι. Οπαδοί της ομάδας από της Λαμία, το Βόλο και την Πάτρα (τα τοπικά παραρτήματα του SUPER3) ταξίδεψαν στο Καρπενήσι και παρακολούθησαν την προπόνηση αποθεώνοντας την αποστολή του ΑΡΗ.
Η προπόνηση περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις με την μπάλα και φυσικά για μία ακόμα φορά πολύ τρέξιμο. Κόκε, Γιάχιτς και Βανγκέλι συμμετείχαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Μόνος του γυμνάστηκε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ λόγω μίας διάτασης στο δεξί του πόδι, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία".


Ο γραφών του άρθρου «Παρουσία φιλάθλων η απογευματινή προπόνηση» στις 08/07/09 στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. , ένοιωσε την ασίγαστη επιθυμία για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας μας (και όχι μόνο) να προσδιορίσει από πιο τζάκι (τοπικά παραρτήματα του Σούπερ 3) ήταν οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας στο Καρπενήσι . Μια πρωτοποριακή κίνηση για την ομάδα μας όσο και γενικότερα . Φυσικά αν στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί που παρευρίσκονταν στην προπόνηση ήταν από άλλη μπάντα και όχι από την Buba , ουδέποτε κάποιος στο επίσημο σαιτ της Π.Α.Ε. θα ένιωθε την ανάγκη να κάνει κάποια ειδική αναφορά . Πιθανόν και με αυτόν τον τρόπο να θέλησαν να ευχαριστήσουν τον σύνδεσμο για την αμέριστη συμπαράσταση του κατά την προεκλογική περίοδο . Πολύ πιθανόν ο συντάκτης του κειμένου να είναι συγχρόνως και μέλος του συνδέσμου (άρα καταχράστηκε το πόστο του) ή ίσως απλά να μπέρδεψε τις ιστοσελίδες και να νόμιζε πως αρθρογραφεί για το super3.gr .


Θα πει κάποιος πως ασχολείσαι με ασήμαντα μικροπράγματα και λεπτομέρειες αλλά όπως λένε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά . Αφού και αυτές με τη σειρά τους φανερώνουν τις σχέσεις που επικρατούν μέσα στο σύλλογο και την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί σε αρκετά πράγματα εδώ και χρόνια . Το πιθανότερο είναι ότι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτή η προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνουν κάποιοι θα ήταν αιτία αντιδράσεων . Αλλά δυστυχώς σ΄ εμάς όπου απλά σχεδόν όλοι κοιτάνε να τα έχουν καλά με την εκάστοτε διοίκηση και τον πιο «δυνατό» , ακόμα και όταν τους «καρπαζώνουν» μπροστά στα μάτια τους , μπας και τους λυπηθούν κάποια στιγμή και τους πετάξουν κανένα κοκαλάκι παραπάνω , αυτά τα φαινόμενα θεωρούνται φυσιολογικά και περνάν απαρατήρητα ή σχεδόν απαρατήρητα ..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WRAIO TO ARTHRO SOU YELLOW BULLET SYMFWNW.OPWS LES KAI SU TETOIA FAINOMENA EINAI SUXNA EDW KAI XRONIA APLA PLEON EINAI KATI PARAPANW APO DEDOMENA.O ANTILOGOS SAYTA POU LES THA TAN MIA APANTHSH TOU STYl "WRAIA RE MAGKA AS PHGAINAN KAI OI ALLOI SUNDESMOI TOU ARI WS EKEI KAI THA TOUS ANEFERAN" H OTI "AFOU MONO O SUPER 3 UPARXEI KAI OLOI OI ALLOI EINAI POUTHENADES".PERIMENW APO SENA PIO SYXNA PAROMOIA OPADIKA KAUSTIKA ARTHRA SOTI AFORA THN OMADA MAS

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

EFTIXOS POU IPARXETE KAI SEIS KAI LETE ARKETA PRAGMATA GIA THN OMADA MAS POU ALLOU DEN AKOUGONTAI . GIATI OPOS LETE KAI SEIS STO ARTHRO SAS OLOI OI IPOLOIPOI KANOUN DIMOSIES SXESEIS METAKSI TOUS .