Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ομάδα - Κόσμος σημειώσατε 2 .

Ο κόσμος ήταν εκεί , η ομάδα όμως ; Για μια ακόμη φορά δυστυχώς αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος ενός τέτοιου αγώνα . Χωρίς την απαιτούμενη ψυχή και το πάθος που θα όφειλε να έχει για έναν τελικό κυπέλλου άφησε τον κόσμο της στο τέλος απογοητευμένο να αναρωτιέται γιατί ρε γαμώτο ; Πως γίνετε άνθρωποι που εκείνη την ημέρα έκαναν δεκαπέντε και είκοσι ώρες ταξίδι για να φτάσουν στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α. να βγάζουν μέσα στο γήπεδο περισσότερη ενεργητικότητα από τους παίκτες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) της ομάδας .


Εν κατακλείδι μια μέτρια παρουσία στον τελικό , απόρροια μιας γενικότερης μέτριας αγωνιστικής χρονιάς , λογική συνέχεια των λανθασμένων επιλογών του καλοκαιριού . Η αλλαγή στα διοικητικά με τις εκλογές της λέσχης φίλων Άρη δεν σήμαινε και αλλαγή στα πεπραγμένα του συλλόγου . Τα "νέα" πρόσωπα δεν έφεραν την άνοιξη..


Φυσικά οι 29 κατασκευαστές Αρειανής γνώμης συνιστούν υπομονή , κουράγιο , θυσίες και μας προειδοποιούν ξεκάθαρα..θα έρθουν και άλλοι χαμένοι τελικοί μέχρι να καταφέρουμε να το σηκώσουμε . Για να παραφράσω λοιπόν και λίγο την περιβόητη ρήση του αρμόδιου επιτρόπου για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν.. Καlό κουrάgιο , Συναρειανοί!


Τέλος δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω να αναφερθώ στον Κρίστι Βαγγέλι ο οποίος με την συμπεριφορά του μετά το τέλος του παιχνιδιού απέδειξε πως αν και είναι σίγουρα από τους λιγότερο αμειβόμενους παίκτες της ομάδας μας και ουσιαστικό αγωνιστικά παροπλισμένος κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς αγαπάει την ομάδα και έχει δεθεί με τον κόσμο της . Και η στάση του δεν έχει καμία σχέση με αυτή άλλων παικτών οι οποίοι κάθε τρεις και πέντε κάνουν φανφαρώδεις δηλώσεις σε μ.μ.ε. για να γίνουν αρεστοί στον λαό της ομάδας εξυπηρετώντας απλά τα επαγγελματικά τους συμφέροντα και τα επικοινωνιακά τερτίπια των εφημερίδων και της εκάστοτε διοίκησης . Μακάρι ο Κρίστι να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: