Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Άντε και του χρόνου .

H τελευταία αγωνιστική της σούπερκλικας είναι πάντα η καλύτερη , πιο αστεία και προβλέψιμη του πρωταθλήματος . Αποτελεί μνημείο υγιούς ανταγωνισμού , ευ αγωνίζεσθε , αγωνιστικότητας , και καθαρότητας , στοιχεία που ακολουθούν εξάλλου κατά πόδας όλο το πρωτάθλημα από τον Αύγουστο μέχρι τη λήξη του .



Φυσικά οι τηλεκατευθυνόμενοι δημοσιολόγοι δεν σταθήκαν παρά στα επεισόδια που έγιναν στο Ολυμπιακός - Άρης και Α.Ε.Κ. - Αστέρας Τρίπολης τα οποία υποτίθεται ότι αυτά αμαύρωσαν αυτή την αγγελικά πλασμένη διοργάνωση . Η αλήθεια είναι πάντως ότι αυτά τα επεισόδια ίσως να υπήρξαν η μόνη υγιής νησίδα σε αυτήν την τελευταία 30η αγωνιστική στρεφόμενα ενάντια στους πραγματικούς υπαίτιους της σαπίλας που επικρατεί . Από τους δημοσιογράφους και λοιπούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς μαϊντανούς δεν περιμένουμε βέβαια τίποτα άλλο , είναι γνωστός ο ρόλος τους .



Ελπίζουμε και του χρόνου η σούπερκλίκα να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση της τελευταίας 30ης αγωνιστικής που έχει κτίσει με τόσο κόπο και να καθιερωθεί πλέον ως θεσμός .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καμαρωστε τα παλικαρια του λεβαδειακου.μπειτε στο chat τους και δειτε που θελουν να κανουν μελος ΜΑΤ-ατζη
http://levadeiakosgate1.blogspot.com/