Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Μπίζνες σε κιτρινόμαυρο φόντο .

Όπως ήταν αναμενόμενο η συμμετοχή μας στον τελικό του κυπέλλου έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε κάποιους να εκμεταλλευτούν τον κόσμο του συλλόγου είτε μέσω της αυθαίρετης προσαύξησης στην αρχική τιμή του εισιτηρίου είτε με την υπερκοστολόγηση των εκδρομών από Αρειανούς συνδεσμίτες , Αρειανούς επίσημους χορηγούς με αποκλειστική συνεργασία με την Π.Α.Ε. τουριστικούς πράκτορες (Ζορπίδης) , είτε από Αρειανούς πρώην μέλη της διοίκησης μη αποκλειστικούς τουριστικούς πράκτορες (Βογιατζής - Dion Tours) .

Φυσικά η θέση μας είναι πάγια . Ο Άρης δεν είναι εταιρία , επιχείρηση , ούτε μέσον για να τα κονομάμε από τον λαό της ομάδας με την πρώτη ευκαιρία εκμεταλλευόμενοι τα πόστα μας από θεσμικές θέσεις του συλλόγου . Σε όλες αυτές τις πρακτικές υπάρχει μόνο μια απάντηση..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανενας δεν κονομησε απο αυτη την ιστορια. το μονο σημειο ειναι η συνεργασια παε-ζορπιδη που οκ, ισως να μην αρεσει σε καποιους, αλλα ειναι εδω και χρονια γνωστη η συνεργασια που υπαρχει με ΑΡΗ. οσον αφορα για τους συνδεσμους που λες, ειναι τελειως ακυρα τα περι κονομας. και φυσικα ο ΑΡΗΣ δεν ειναι επιχειρηση και οκ, η διοικηση μας ειναι μια διοικηση, δεν μπορουν να συμπεριφεροντε στην ομαδα σαν να ειναι Καμια Προοδευτικη Τουμπας πχ. Δυστυχως ή ευτυχως ο ΑΡΗΣ παιζει στην σουπερκλικα και λειτουργει και λιγο καπιταλιστικα. ε,ρε πουστη με αυτο το blog. ενω γραφετε καλα πραγματα, πετατε και κατι ακυροτητες και λιγο χολη σε συνδεσμους και σε πραγματα που δεν ισχυουνε (για τους δικους σας λογους) τεσπα, κοιταξτε ρε παιδια να ψαχνεστε λιγο παραπανω. καλη η επανασταση, ο καθενας οτι μπορει κανει, καλη η αυτοοργανωση, αλλα ρε πουστη δεστε πως ειναι η φαση στην σουπερκλικα. δεν παιζουμε τοπικα. αντε αντιος