Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

1914 ευχές...

Αναμφίβολα στην σύγχρονη εποχή τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται, τίθενται κάτω από το άγρυπνο μάτι της προσφοράς και ζήτησης, κοστολογούνται, αποκτάνε νουμεράκια για συνοδεία, το password που θα σε οδηγήσει προς αυτά έχει την μορφή του αντιτίμου.


Φυσικά και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σ΄αυτόν τον κύκλο της ζωής, ως κοινωνικό παράγωγο, καλείτε και αυτό να ακολουθήσει με την σειρά του τις σύγχρονες επιταγές.


Επιχείρηση με κέρδη και ζημίες, εμπορεύσιμο προϊόν, ιλουστρασιόν πακετάκι έτοιμο για κατανάλωση. Κάπου εκεί καραδοκεί και το μάρκετινγκ αναλαμβάνοντας να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες, να δώσει νέα ώθηση, καινούργιες ιδέες και προτάσεις, να εκπλήξει άπαντες με την εφευρετικότητα του, να ωθήσει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να απονεκρώσει κάθε αντίσταση και ζωντανό κύτταρο του οργανισμού μας.


Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το χρήμα είναι ο σκοπός, σκέφτηκαν οι διοικούντες της Π.Α.Ε. και αποφάσισαν να υλοποιήσουν ένα νέο σχέδιο που θα βάλει λίγο ρευστό παραπάνω στο ταμείο. Έχουμε και ΔΝΤ, μνημόνια, οικονομική κρίση, οπότε όλα επιτρέπονται.


Έτσι μετά της μετονομασίες σε θύρες του γηπέδου, τις διαφημιστικές πινακίδες που όρθωσαν το ανάστημα τους στα πανό και άλλα καλούδια που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η ώρα του μουσαμά να αλλάξει μια για πάντα και να καλλωπίσει τον χώρο τον αποδυτηρίων και της σήραγγας που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο.


Ο μουσακάς (λάθος εκ παραδρομής, μουσαμάς) θα αποτελείτε από ευχές φίλων της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την τιμή να γράφουν και τ΄όνομα τους από κάτω, έτσι ώστε να μείνουν στο πάνθεον της ιστορίας... Αθάνατοι!


Όλο αυτό με το αζημίωτο βέβαια αφού κάθε ευχή θα στοιχίζει 20 ευρώ στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης και 30 ευρώ στους υπόλοιπους κοινούς Αρειανούς. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Το όλο σχέδιο εκπονήθηκε για την εμψύχωση των παικτών της ομάδας κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.


Πάνω στο ίδιο μοτίβο θα είχα να προτείνω μάλιστα (για να μην πούνε κάποιοι ότι δεν έχω αντιπροτάσεις) την δημιουργία μπάντας με πνευστά και κρουστά όργανα η οποία θα αποτελείτε επίσης από φίλους της ομάδας (δεν χρειάζεται να έχουν κάποια μουσική κατάρτιση) και θα παίζει πολεμικά εμβατήρια στην φυσούνα για την ακόμα καλύτερη ενδυνάμωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών. 30 ευρώ για τα μέλη της Λέσχης και 20 ευρώ για τους κοινούς θνητούς ανά αγώνα είναι μια λογική τιμή (καλό θα ήταν να υπάρξουν και διαρκείας και μίνι διαρκείας).


Επειδή η εμψύχωση της ομάδας είναι το όπλο μας και όχι το κόλπο μας, θα συνεχίσουμε να στέλνουμε τις ευχές μας σε αυτήν από τα τσιμέντα του γηπέδου.


Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ...

Έχει αποδειχθεί από ειδικούς που ασχολούνται με την αθλητική ψυχολογία πως η διανοητική προετοιμασία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αθλητική εμφάνιση (απόδοση-επίδοση).Είναι σαφές πως όλες οι ενέργειες των αθλητών πριν τον αγώνα, οι χαιρετισμοί προς τους φιλάθλους και οι ενθαρρυντικές παραινέσεις έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν την επιθυμητή ατμόσφαιρα πριν την εμφάνιση στο χόρτο.
Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει αποδείξει ιστορικά πως έχει μοναδικό τρόπο στο να δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα που κινητοποιεί καθέναν από τους αθλητές πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά από κάθε αγώνα.
Η αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη του κόσμου με κάθε τρόπο, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση όσων αθλητών έχουν την τιμή να φορούν τη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος.
Λίγα λεπτά απομένουν για να ξεκινήσει το παιχνίδι στο θρυλικό Κλεάνθης Βικελίδης…
Από την κερκίδα αρχίζει να ακούγεται για άλλη μια φορά πως ο ΑΡΗΣ είναι η ζωή μας, η πιο γλυκιά στιγμή μας, το άλλο μας μισό…
Η ένταση κορυφώνεται….
Οι παίκτες μόλις βγαίνουν από τα αποδυτήρια και ετοιμάζονται να διασχίσουν το τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο….
Και έφτάσε η ώρα για να πάρεις EΣΥ μέρος στο παιχνίδι…
ΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ…
ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΧΗ
Γίνε ΕΝΑ με τους ποδοσφαιριστές….
Στείλε κι εσύ μια από τις 1914 ευχές που θα συντροφεύουν την ομάδα και θα της δώσουν ώθηση για να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα…
Η Π.Α.Ε ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να γραφτεί το όνομά σου και η προσωπική σου ευχή στα θεμέλια του ιστορικού γηπέδου Χαριλάου, στο θρυλικό τούνελ που οδηγεί στο αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης…
Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ θα έχουν την προνομιακή τιμή των 20 ευρώ. Οποιοσδήποτε άλλος φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να τοποθετήσει το όνομα του και την ευχή του με το ποσό των 30 ευρώ.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30/05/2011 και οι εγγραφές θα γίνονται στο ARIS MOBILE (Πληροφορίες 2310 318463) και θα διαρκέσει μέχρι να συμπληρωθούν 1914 ευχές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: