Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Όταν ο Κόντης μιλάει.

«Κατ’ αρχάς αυτό με τους διαλόγους, πρέπει να ξεκαθαρίσει. Είναι εκτός πραγματικότητας, αν πιστεύει κάποιος ότι οι παράγοντες δεν μιλούν μεταξύ τους. Δεν σημαίνει ότι επειδή μιλούν, είναι και όλα βρόμικα. Και από κει και πέρα, πρέπει να είναι και πολύ προσεκτικές οι αρχές, στους διαλόγους που δημοσιοποιούνται. Εμένα με έβγαλαν ότι μιλάω με τον Μπέο, για παράδειγμα. Μα μιλάμε για τον Τσιώλη, και αν θα τον πάρουμε στον Άρη, τι επιλήψιμο υπάρχει σ’ αυτό; Θα πρέπει να μην τα διαλύσουμε όλα, όλοι οι παράγοντες μιλούν μεταξύ τους, υπάρχουν πολλά ζητήματα, οπότε πρέπει να υπάρχει σωστός διαχωρισμός».




Τάδε έφη ο εκτελεστικός διευθυντής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία απαντώντας στις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον έφεραν να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μπέο για τον Σάκη Τσιώλη, όταν ο τελευταίος είχε φύγει ήδη από τον Ολυμπιακό Βόλου και ήταν να πάει προπονητής στην Λάρισα. Εν συνεχεία βέβαια έχουν και μια μίνι στιχομυθία σε φιλικό κλίμα για τις χειμωνιάτικες κασέτες όπου ο ένας ενημερώνει τον άλλον.




Για να επιστρέψω στην Κυριακάτικη συνέντευξη, ο εκτελεστικός διευθυντής ελαφρώς ενοχλημένος μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μιλάει με τον Αχιλλέα Μπέο για τον αν θα πάρει τον Σάκη Τσιώλη προπονητή στην ομάδα. Παράγοντες είμαστε και μιλάμε μεταξύ μας και καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς όπως λέει μια σοφή παροιμία.




Έλα όμως που ο Αχιλλέας Μπέος δεν είναι απλά ένας παράγοντας, αλλά ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτός που έστηνε παιχνίδια για στοιχηματισμό... Ένα πρόσωπο που έπαιζε κεντρικό ρόλο στην νέα παράγκα... Μια παράγκα που όπως λέτε αδικεί την ομάδα μας... Αυτός που θέλησε να στήσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Χαριλάου για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός... Αυτός με τον οποίο ανταλλάζατε φιλοφρονήσεις εν μέσω ανακοινώσεων μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και σας αποκαλούσε «σκουλήκια», «κουμπάρο του νέου παραγκάρχη»... Αυτός, Αυτός,Αυτός...




Και φυσικά δεν μιλήσατε «αναγκαστικά» στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Κλίκας για κάποιο θέμα της Σούπερ Λίγκας, αλλά στο τηλέφωνο, για ένα θέμα το οποίο ήταν αποκλειστικά ζήτημα της ομάδος.




Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία όταν ο εκτελεστικός ρωτήθηκε για τον Κώστα Μενδρινό και την ανάμειξη του στους στημένους αγώνες (όχι μόνο της σέντρας αλλά και αγώνων Β΄- Γ΄κατηγορίας, ήταν συνεργάτης του bookmaker Ανδρέα Δημόπουλου) απάντησε πως «Για τον Μενδρινό εμάς μας απασχολεί, αν μας απασχολεί κάτι» «το ηθικό θέμα» «αφού φέρεται να ασχολείται με παιχνίδι της ομάδας». Μόνο η σέντρα προβληματίζει τον εκτελεστικό τα υπόλοιπα δεν τον απασχολούν.




Ηθικό θέμα επικαλέστηκε ο εκτελεστικός διευθυντής στην περίπτωση του Μενδρινού. Το ίδιο ηθικό θέμα (και όχι μόνο) εγείρουν και οι τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Αχιλλέα Μπέο, τα νταλαβέρια του μαζί με τον Αθανασιάδη στο Χαριλαου με τον Αγαπούλη (δεν ξεχνάμε ακόμα τους 4 συλληφθέντες από το περσινό παιχνίδι κυπέλλου στην Καβάλα όταν ο αγαπούλης με τις τοπικές αρχές κάναν τα αδύνατα - δυνατά για να μην μπούμε στο γήπεδο) και κάθε ανάλογη περίπτωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: