Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Δελτίο τύπου .

Πριν 3 μήνες δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σχετικά με τα όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν στον Ηλυσιακό Α.Ο. και τον άλλοτε αρχηγό της παράγκας Βίκτωρα Μητρόπουλο .

http://aris-autonomen.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html

Μας στάλθηκε ένα δελτίο τύπο από τον Ηλυσιακό Α.Ο. και το οποίο δημοσιεύω παρακάτω . Οι πλήρης θέσεις που αναπτύσσονται προφανώς αντιπροσωπεύουν τον Ερασιτέχνη του Ηλυσιακού Α.Ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/02/2009

Στις 3 Φεβρουαρίου επιδόθηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.-ΠΑΕ επειδή αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας χωρίς το έμβλημα του ιδρυτικού σωματείου.Αν και έχουν διεξαχθεί δύο αγώνες από την στιγμή της επιδόσεως, ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ συνεχίζει να αγωνίζεται μακριά από την έδρα του, με άλλα χρώματα και χωρίς το έμβλημά του.

Προκαλεί έκπληξη και απορία η παράξενη επιμονή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην τακτική του να αδιαφορεί για τους Νόμους της Πολιτείας, κάτι που τον έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και από εμάς έχει στερήσει την ομάδα μας. Αποτρέψαμε την συγχώνευση και την μετονομασία του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ σε ΑΙΓΑΛΕΩ. Θα αγωνιστούμε για να επανέλθει η ομάδα μας στο σπίτι της, πρώτον, εντείνοντας τις προσπάθειές μας προς τον Υπουργό Πολιτισμού και τον Υφυπουργό Αθλητισμού να συμπληρώσουν τα τυχόν κενά και να άρουν τις ασάφειες του Νόμου, δεύτερον, να αυξηθούν οι συνεισφορές των φίλων της ομάδας στον λογαριασμό που έχουμε ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς. Τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν μόνο για την αγορά των μετοχών του κ. Θωμά Μητρόπουλου αλλιώς θα επιστραφούν εις ακέραιον και μάλιστα μέχρι την λήξη του Πρωταθλήματος, που θέτουμε ως όριο για την όποια εξέλιξη.

Μετά από αυτά ο Ηλυσιακός Α.Ο., κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου και έχοντας έννομο συμφέρον, προτίθεται να συγκαλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση των μελών του, προκειμένου να λάβει το Δ.Σ. Εξουσιοδότηση ώστε αν χρειαστεί, να επιδιώξει την λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κ.Ν. 2190/1920 και 2725/1999 όπως ακριβώς ισχύουν, ώστε να συμμετάσχει του χρόνου έστω και στο περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά ως ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, με κιτρινόμαυρα, στο γήπεδο Ζωγράφου και το έμβλημά του στο μέρος της καρδιάς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΕΚΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: