Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μερικά παραλειπόμενα απο τον τελικό .

Συγχαρητήρια στην Ελληνική αστυνομία που μετέτρεψε την διαδρομή Θεσ/νίκη - Αθήνα σε Θεσ/νίκη - Μπάρι ταλαιπωρώντας επί 15 και πλέον ώρες τον κόσμο στον δρόμο . Τα Τέμπη άνοιξαν όχι όμως και τα διόδια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων . Ευτυχώς στην επιστροφή μας άφησαν στην ησυχία μας με αποτέλεσμα να γυρίσουμε στην ώρα μας . Όσοι βέβαια δεν έμειναν από βενζίνα στο δρόμο καθ' ότι η μεγάλη των μπάτσων σχολή είχε φροντίσει να απαγορεύσει την είσοδο σε πούλμαν στα βενζινάδικα κατά την επιστροφή το πιθανότερο γιατί ήταν ώρα κοινής ησυχίας . Συγχαρητήρια ακόμη στην Ελληνική αστυνομία που είχε κλειστές τις εισόδους των ταχυφαγίων και λοιπόν μαγαζιών κατά την εθνική οδό . Ξέχασε όμως πως ότι έχει είσοδο έχει και έξοδο..

Συγχαρητήρια επίσης στον κόσμο της ομάδος που αντί να μπει μες στο γήπεδο την ώρα που αλώνιζαν στο ταρτάν οι τύποι με τις κίτρινες φωσφόριζε στολές αρκέστηκε στο να πετάει καπνογόνα από απόσταση δίνοντας τους την ευκαιρία να επιτεθούν σε παιδιά που ήταν εκείνη την στιγμή μεσ' την τάφρο . Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτό να ήταν λόγω βλακείας ή κάποιας κακιάς στιγμής και όχι λόγο κάποιας οδηγίας..

Τρεις οπαδοί συνελήφθησαν για κατοχή λέιζερ , καπνογόνων και βεγγαλικών και άλλοι 36 προσήχθησαν γιατί πλησίασαν τον χώρο του γηπέδου χωρίς να έχουν εισιτήριο . Ακόμη προσήχθη οδηγός λεωφορείου επειδή σε έλεγχο που έγινε στις Αφίδνες βρέθηκαν σε πούλμαν κροτίδες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν μπηκαν οι τυποι με τις φωσφοριζε στολες, υπηρξε οδηγια στον κοσμο απο καποιους να ΜΠΕΙ μεσα. Ελεος με τη λασπη στους συνδεσμους. Ωστοσο πολυ λιγοι ηταν αυτοι που το επιχειρησαν και αυτο διοτι ητανε και δυσκολη η εισοδος στο ταρταν, σε αντιθεση με τους βαζελους που τους ανοιξαν διαπλατα πορτα.
ΑRIS S3 W.S.

Yellow Bullet είπε...

Φίλε ο κόσμος δεν χρειάζετε οδηγία για να μπει ή να μπει στον αγωνιστικό χώρο.Και μονο που μου ανεφερες οτι υπηρξε οδηγια για να μπει τελικα , για μενα αποτελει απο μονο του αρνητικο στοιχειο.
Η αναφορά μου περι οδηγιας (αν υπήρξε) φυσικά παει σε ατομα και οχι σε συνδεσμους .
Εγω ειδα οτι οταν τελικα καμια 15 ατομα αποφασισαν να μπουν (εστω και καθυστερημενα) μπηκαν οσο δυσκολη και να ηταν η προσβαση (που δεν ειναι δυσκολη η προσβαση μονο σε αυτο το γηπεδο) . Και μην ξεχναμε οτι κινδυνευαν ζωες .