Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τιμωρία.

H πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ κλίκας τιμώρησε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 37.000 ευρώπουλα την ομάδα μας για την ανάρμοστη, παραβατική, έξω από κάθε λογική, χρηστά ήθη και έθιμα συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τoν Ηρακλή, που διέρρηξαν για λίγο την ποδοσφαιρική βιομηχανία, μόλυναν τα παρθένα αθλητικά ιδεώδη και προκάλεσαν ρήγμα στο ιδεολογικό - δομικό παρασκεύασμα των διοργανωτριών αρχών και λοιπόν παρατρεχάμενων .



Εκκρεμή βέβαια και η έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή των παπατζήδων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που θα λάβει την τελική απόφαση για το κεκλεισμένων επόμενο εντός αγώνα με τον Πανσερραϊκό .


Ακόμα η ομάδα τιμωρήθηκε από τους αρμόδιους για την συμπεριφορά των οπαδών της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο αξιολογώντας την σε 1.000 ευρώ η αλλιώς 340.750 δραχμές .

Σημειωτέων πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην αφιλοκερδή μη κυβερνητική οργάνωση με την επωνυμία "Κούγιας - Μπέος - Δαλούκας - Πιλάβιος" για την παραγωγή καινούργιων κασετών με dolby surround system που θα διευκολύνουν τους πακετάδες των εισαγγελικών αρχών στο εκκαθαριστικό έργο τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: