Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Ο υφυπουργός της ντόπας Γιάννης Ιωαννίδης..


Θα περιμέναμε από τον κ .Ιωαννίδη , όπως κάποτε , να πετάξει το σακάκι του και να δηλώσει την παραίτηση του , αφού επί των ημερών του συμβαίνουν τα πιο μαζικά κρούσματα ντόπινγκ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού . Όμως απ’ότι φαίνεται έχουν περάσει οι μέρες που ο κ.Ιωαννίδης ήταν το ξανθό σκληρό αγόρι του ελληνικού αθλητισμού . Αλήθεια πριν λίγο καιρό πάλι δεν δηλώνατε ότι θα καταπολεμήσετε τα κρούσματα ντόπινγκ , ότι θα αντιμετωπίζατε τους παραβάτες με μηδενική ανοχή ; Τι έγινε άραγε , ήσασταν πολυάσχολος και σεις όπως ο αγαπητός νομάρχης μας σε κοινωνικάς εκδηλώσας ; Είχατε φόρτο εργασίας ; Ή μήπως σας πρόλαβαν οι καλοκαιρινές διακοπές σας ; Αλήθεια επί των ημερών του κόμματος του οποίου είστε βουλευτής δεν συνέβη κατά ένα βαθμό όλη αυτή η άνθηση με τις παράνομες ουσίες ; Όλα αυτά τα χρόνια δεν είδατε , δεν ακούσατε , δεν γνωρίζατε τίποτα . Περίεργο γιατί είστε και ένας άνθρωπος του αθλητισμού , χρόνια στον χώρο .
Το μόνο που ακούσαμε πάλι από εσάς είναι νέες εξαγγελίες , νέα νομοσχέδια , ακόμα πιο σκληρούς νόμους . Καινούργια μέτρα ίσα ίσα για να κοπάσει ο ντόρος , να χαμηλώσουν οι τόνοι , να μη πληγή η εικόνα της κυβέρνησης . Να δειχτεί ότι το κράτος επί την ηγεσία την νέας δημοκρατίας βρίσκετε σε κατάσταση εγρήγορσης , αντιδρά , λαμβάνει μέτρα , δεν είναι απλώς παρατηρητής των εξελίξεων . Η στάχτη στα μάτια του κόσμου απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχημένης διακυβέρνησης . Συγχρόνως και η απαραίτητη αναδιάρθρωση έτσι ώστε αφού πετάξει τη ρετσινιά από πάνω του , το σύστημα ανενόχλητο να συνεχίσει τη δουλειά του , κάτω από νέες πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές φόρμες , πιο αθόρυβα και με μεγαλύτερη διακριτικότητα .
Όπως λέει όμως και ο σοφός λαός το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι κ.Ιωαννίδη και ότι και να κάνετε εσείς και η κουστωδία που αντιπροσωπεύετε , για να μας πείσετε περί του αντιθέτου , η αλήθεια είναι ότι είστε ένας από τους κύριους υπευθύνους και διακινητές των ουσιών αυτών στον ελληνικό αθλητισμό . Για να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι απέναντι σας βέβαια θα σας πούμε ότι δεν είστε ο μόνος αποκλειστικά υπαίτιος της όλης κατάστασης . Το κύκλωμα είναι μεγάλο και έχει πολλές θυγατέρες . Τους προηγούμενους από εσάς υπουργούς και υφυπουργούς , καθώς πρέπει παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού ( ΣΈΓΑΣ ) ,ιδιοκτήτες ομάδων όπως τον πολύ (σε ύψος ) Έλληνα αθάνατο μέλος της .Δ.Ο.Ε Μίνο Κυριακού και μεγαλομέτοχο ενός από τα μεγαλύτερα πρεζομάγαζα του κλασικού και όχι μόνο αθλητισμού , του πανελληνίου γυμναστικού συλλόγου . Ακόμη περιλαμβάνει υπεράνω πάσης υποψίας αθλητές και προπονητές , ακέραιους δικαστές , φαρμακοβιομηχανίες με κύρος και όνομα στην κοινωνία , τηλεκατευθυνόμενους κόλακες δημοσιοκάφρους και φυσικά ένα φιλοθεάμων κοινό έτοιμο για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: