Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Η καλύτερη προσφορά κερδίζει .

Τελικά βρέθηκε η άκρη του νήματος . Ο λόγος για τον οποίο τον τελευταίο καιρό τα πανό στο γήπεδο Χαριλάου δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου λόγω της συνεχούς επέκτασης των διαφημιστικών πινακίδων .

Η αιτία ήταν η αλλαγή της εταιρίας στην οποία είχε καταχώρηση η διοίκηση της π.α.ε τα ανάλογα δικαιώματα .

Απ’ ότι φαίνεται η σύμβαση με την παλιά εταιρία δεν ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα αφού είχε υπογραφεί και σε άσχημους καιρούς για την ομάδα . Έτσι η διοίκηση της π.α.ε έψαχνε να βρει τον τελευταίο καιρό ένα λόγω που να της επιτρέπει να σπάσει την προηγούμενη συμφωνία με υπαιτιότητα της διαφημιστικής εταιρίας και να παραχωρήσει εκ νέου τα δικαιώματα σε μια νέα , με καλύτερη προσφορά .

Απ’ ότι φαίνεται όμως όταν η παλιά εταιρία πήγε την π.α.ε στα δικαστήρια , αυτά δεν έκαναν αποδεκτούς τους λόγους στους οποίους στήριξε η π.α.ε τη διακοπή της συνεργασίας τους , με αποτέλεσμα να εκδικάσει στην εταιρία αποζημίωση και να της παραχωρήσει εκ νέου τα δικαιώματα .

Τώρα η π.α.ε τρέχει και δεν φτάνει και θα πρέπει να βρει μια συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο εταιριών και της ίδιας ώστε να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα ο σύλλογος .

Δυστυχώς τα πάντα σήμερα στο ποδόσφαιρο βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας από τις επιταγές της εμπορευματικότητας και του χρήματος . Ακόμα και τα ίδια τα πανό των οπαδών και φίλων της ομάδας που γίνονται το μπαλάκι στις επιθυμίες τρίτων .


Έτσι η διοίκηση της ομάδας και οι δυο εταιρίες θα συνεχίσουν να μαλώνουν για το σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα , με θύμα βέβαια όλους εμάς .

Με ατομική και συλλογική δράση μακροπρόθεσμα βέβαια τα πάντα μπορούν να αποτραπούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: