Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Περί αποκλίνουσας συμπεριφορας .

Προσοχή , όποιος τυχαίνει να πηγαίνει σε αθλητικούς αγώνες ή συνηθίζει να συχνάζει σε γήπεδα έχει αποκλίνουσα συμπεριφορά .



Τάδε έφη ο ράμπο εκτελεστής και μας άφησε όλους σύξυλους . Τι κόμπλεξ μπορεί να έχει άραγε αυτός ο «άνθρωπος» .



Έτσι εξηγείτε με τον καλύτερο τρόπο η αντιμετώπιση που έχουν όσοι πηγαίνουν στα γήπεδα από τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία δημόσιους υπαλλήλους μπασκινάδες .



Με τον καλύτερο τρόπο φανερώθηκε το πώς αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί , όλους εμάς . Και ας μην γελιόμαστε , αυτές οι απόψεις δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός , αλλά ο κανόνας!

Όποιος πάει στο γήπεδο είναι κακός , προβληματικός , λίαν επικίνδυνος για το δημόσιο καλό . Γι’αυτό πρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ότι αποτελεί κινούμενο στόχο για τους οικογενειάρχες μπάτσους με τρία παιδιά .




Δεν συμβαδίζουμε με τα ήθη και τα έθιμα των αστυνομικών βλέπετε . Δεν συχνάζουμε σε καζίνα , κυριλέ κέντρα διασκέδασης με την κόκα κάτω από το τραπέζι , σε μπαράκια με πληρωμή αιθέριες υπάρξεις , στριπτιτζάδικα με αισθησιακούς χορούς και μαγαζάκια με καρπουζάκια για μπαράκια .



Προσοχή λοιπόν κυκλοφορούν οικογενειάρχες με στολή ανάμεσα μας ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to pathos gia eleytheria kai zwh xediplwnete mesa apo thn orgh kai to misos gia otidipote mas katapiezei.mesa apo ta shtrimia kai tis floges tou koinwnikou polemou ta oneira mas tha ginoun pragmatikotika kai h katastrofh dhmiourgia!!!!!Aris A.C.A.B