Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ανακοίνωση συλλόγου φίλων Ηλυσιακού .

Παρακάτω προβάλουμε την νέα ανακοίνωση που μας έστειλε ο Ηλυσιακός Α.Ο. Οι αναφορές μας στην περίπτωση του Ηλυσιακού θα είναι συνεχείς όσο και αν ίσως γινόμαστε κουραστικοί για κάποιους με την επανάληψιμοτητα μας αυτή . Φυσικά δεν θεωρούμε ότι κάνουμε κάτι ιδιαίτερο . Από εδώ που βρισκόμαστε η ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης από μέρους μας είναι η βοήθεια μας στην γνωστοποίηση του προβλήματος .

Μπορεί ανάλογες περιπτώσεις να συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη και μάλιστα να αυξάνουν επικίνδυνα χάρη στο νομικό και θεσμικό χαλί που έχουν στρώσει οι κατά τόπους αρμόδιες ομοσπονδίες και ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί θεσμοί , αλλά όσον αφορά την Ελλάδα αυτά τα γεγονότα είναι πρωτόγνωρα .

Η επίθεση αυτή ενάντια στον Ηλυσιακό είναι επίθεση εναντίον όλων μας . Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν σε αυτό το σωματείο είναι ενδεικτικά των προθέσεων και των όσον μπορούν να συμβούν με μεγαλύτερη ένταση τα επόμενα χρόνια . Γι΄ αυτό λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να μας αφοράν όλους πριν παγιωθούν οριστικά και βρεθούμε όλοι προ τετελεσμένων δυσάρεστων γεγονότων .



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ

Σε μια περίοδο όπου αμφισβητήθηκε κι αυτή ακόμη η ύπαρξη του Ηλυσιακού, δηλώνουμε βροντερά «παρών». Κόντρα στην αναλγησία και την απάθεια του Κράτους, κόντρα στα κατεστημένα που θέλουν να συνεχίσουν να διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό, κόντρα στις «συγχωνεύσεις», τις «απορροφήσεις» και τις λοιπές «ραδιουργίες», κόντρα στους. επίδοξους νεκροθάφτες ενός περήφανου συλλόγου με λαμπρή ιστορία 82 χρόνια. Ενός συλλόγου με πλήρη δραστηριότητα σε οκτώ Ολυμπιακά αθλήματα, όλα στις εθνικές κατηγορίες. Ενός συλλόγου με χιλιάδες παιδιά στα τμήματα υποδομής που αποτελούν το λαμπρό του μέλλον.

Συνεχίζουμε απτόητοι να δηλώνουμε παρών στους αγώνες για τη δικαίωση, για τη λύτρωση και την απαλλαγή από τη σαπίλα που κάποιοι «έντεχνα» προσπάθησαν να μας εμπλέξουν. Συνεχίζουμε. άγρυπνοι φρουροί των κεκτημένων 82 ολόκληρων χρόνων με στόχο, ένα υγιή Ηλυσιακό, με τους αθλητές του περήφανους για το τιμημένο «Η» και τις δάφνες, στο στήθος.

Κι επειδή «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», έχουμε τη ψυχική δύναμη, τη χαρά και την περηφάνια, το Σάββατο 9 Μαΐου, η ώρα 5:30μ.μ. στο Κλειστό των Ιλισίων, να πανηγυρίσουμε. Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, με νίκη επί της Νήαρ Ηστ Ανεβαίνει πανηγυρικά στην Α1. Καλούμε τους φίλους τους Ηλυσιακού να δώσουν μαζικά το παρών τους και όλοι μαζί να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους λεβέντες καλαθοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας που κρατούν ψηλά το λάβαρο του Συλλόγου. Καλούμε τους φιλάθλους της περιοχής μας, να γεμίσουν ασφυκτικά το Γήπεδο και όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε και να τραγουδήσουμε για τον Ηλυσιακό της νέας εποχής. Πιστοί στις αρχές μας, για ένα Ηλυσιακό που να φωτίζει το δρόμο της αξιοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού. Να διαμορφώνει χαρακτήρες και να έχει ουσιαστική προσφορά την κοινωνία. Για ένα Ηλυσιακό που να είναι ευλογία, να είναι αρετή, όπως συμβολίζει και το όνομά του.

Το Σάββατο 9 Μαΐου, η ώρα 5:30μ.μ να είσαι στο «Κλειστό», για τις σαμπάνιες της ανόδου. Για να στείλουμε το μήνυμα ότι όταν βλέπουμε την κιτρινόμαυρη φανέλα με το «Η» και τις δάφνες, τα συναισθήματα είναι μοναδικά.

Σύλλογος Φίλων Ηλυσιακού

8 Μαΐου 2009

http://www.ilisiakos.com/detail0.asp?id=1057

Δεν υπάρχουν σχόλια: