Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Hλεκτρονικό εισιτήριο .

Η Σούπερ λίγκα από την ερχόμενη περίοδο σκοπεύει να εφαρμόσει σε όλα τα γήπεδα το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου . Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού "κ." Πηλαδάκης : "Η ΓΓΑ είναι εκείνη που έχει προκηρύξει το διαγωνισμό και βρισκόμαστε σε συζητήσεις μαζί της με την προοπτική να τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα αυτό από την ερχόμενη περίοδο. Όλοι οι πρόεδροι το θέλουμε αυτό, όλοι μας θέλουμε να γνωρίζουμε τους φιλάθλους μας και όχι αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται φίλαθλοι. Αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία του από την επόμενη σεζόν".

Ακόμη ο Κωσταντίνος Πηλαδάκης σκοπεύει να εισηγηθεί την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από τους αγωνιστικούς χώρους καθώς "...βάση του Συντάγματος της χώρας πρέπει να επιτηρούν τους εξωτερικούς χώρους". Φυσικά για να μην μας ξεγελούν τέτοιες κινήσεις , αυτό θα γίνει μόνο και μόνο για να γλιτώσουν οι ιδιοκτήτες των Π.Α.Ε. το ποσοστό του 10% που παίρνει η αστυνομία από αυτή της την εργολαβία , αυξάνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τα έσοδά τους ..

Από την πλευρά μας αισιοδοξούμε πως ούτε την επόμενη σεζόν θα εφαρμοστεί το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και πως σύντομα ο Κωνσταντίνος Πηλαδάκης θα αποκαλείτε και αυτός "Τέως" σαν τον Τέως Κωνσταντίνο βασιλέα της Ελλάδος . Μαζί του ελπίζουμε να πάρει και όλους όσους αποκαλούνται πρόεδροι ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών και το έκτρωμα που λέγετε Σούπερ κλίκα και έτσι να αποτελέσουν απλά μια δυσάρεστη ανάμνηση από το ποδοσφαιράκι που τόσο αγαπάμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: