Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Όλα σ΄αυτή τη ζωή πληρώνονται.

Προσφυγή κατέθεσε την Τρίτη ο Χαβιέ Ουμπίντες διεκδικώντας 200 χιλιάδες ευρώ και την ελευθερία του. 


Ο ποδοσφαιριστής είχε δώσει αρχικά διορία μέχρι τις 13 Ιουνίου ώστε να εξοφληθεί ένα μέρος των χρωστούμενων και εν συνεχεία νέα διορία μερικών ημερών χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση από την διοίκηση. 


Στις έξι του μηνός προσφυγή στην ΦΙΦΑ είχε καταθέσει ο μάνατζερ του παίκτη, Γκεράρδο Μαγκνταλένα, ζητώντας το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ για προμήθειες ποδοσφαιριστών που έγιναν τα τελευταία χρόνια. 


Προσφυγή κατέθεσε στις 13 Ιουνίου και ο Νέρι Καστίγιο ζητώντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων 150 χιλιάδων ευρώ. 


Τα χρήματα προέρχονται από το ετήσιο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ύψους 550 χιλιάδων ευρώ, το συμβόλαιο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, την ρήτρα του 1 εκατομμυρίου ευρώ παρόμοια με αυτήν που είχαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και 50 χιλιάδες ευρώ από χρωστούμενα της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.


Τα οφειλόμενα που θα επιδικαστούν «απαιτούμε» να πληρωθούν από όσους κατείχαν διοικητικές θέσεις και έφτασαν τον σύλλογο στην σημερινή του δεινή θέση καθώς και από τους φίλους και οπαδούς τους.


Από όσους έβαζαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο συνεχές σούρτα φέρτα ποδοσφαιριστών, σε υπερκοστολογημένα συμβόλαιο και ρήτρες. 


Ειδικότερα από τον διευθύνων σύμβουλο της Π.Α.Ε., Αντώνη Ζαμπέτα, που συνεχίζει να περιφέρει τη θλιβερή του παρουσία και να διεκδικεί ρόλο στα κοινά της ομάδας με πρόσχημα ότι έβαζε την υπογραφή του και έχει ποινικές ευθύνες. Την υπογραφή του δηλαδή στην καταστροφή του Άρη για αλλότριους σκοπούς.


Όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται.



 ΠΡΟΣΟΧΗ..

..ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ

ΠΑΚΕΤΑ 

ΣΤΗΡΙΞΗΣ!!