Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Προσφορά θέσεων εργασίας..

O Αυτόνομος πυρήνας φίλων Άρη βαθύτατα προβληματισμένος από την οικονομική κρίση που μαστίζει όλο τον πλανήτη , αφουγκραζόμενος τον παλμό του κόσμου και αναλογιζόμενος τον κοινωνικό του ρόλο αποφάσισε να προσφέρει θέσεις εργασίας σε μερικούς συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη . Επειδή οι θέσεις είναι λίγες και το ενδιαφέρον μεγάλο ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση σας και ζητούμε συγνώμη απ’όσους δεν μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε προς το παρόν . Υποσχόμαστε μελλοντικά να φανούμε ακόμη περισσότερο αντάξιοι των υψηλών απαιτήσεων που υπάρχουν . Έτσι προς το παρόν προσφέρουμε..

Σε διεθνή ποδοσφαιριστή (ανεξαρτήτου αριθμό συμμετοχών) μια θέση για οδηγός απορριμματοφόρου στο δήμο Χολαργού (απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης) .



Μια θέση σε διεθνή ποδοσφαιριστή για σχολικός τροχονόμος στο δήμο Αγίας Παρασκευής (επιθυμητή προϋπηρεσία) .

Ζητούνται δύο διεθνείς για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στο δήμο Εκάλης στην υπηρεσία ύδρευσης και αποχέτευσης (προϋπόθεση να έχουν αλλάξει έστω μια βρύση στη ζωή τους) .

Επίσης ένας ακόμη διεθνής για να καλύψει επάξια το νεοσύστατο τμήμα «Βελονισμός-Φυσιοθεραπεία-Βοήθεια στο σπίτι) του δήμου Παλαιού Ψυχικού .

Τέλος ένας ακόμη για να εργαστεί ως κηπουρός στο δήμο Κηφισίας . Προσοχή! (απαραίτητο να έχει σηκώσει κούπα με την εθνική Ελλάδος) .

Οι συμβάσεις θα είναι οκτάμηνες με προοπτική ανανέωσης και οι αιτήσεις θα μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά από σήμερα και μέχρι τα φώτα στο email Αυτόνομου πυρήνα . Για περισσότερες πληροφορίες στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Διεθνών , στους Ο.Α.Ε.Δ όλης της χώρας καθώς και στις αντίστοιχες των θέσεων υπηρεσίες των δήμων .


Καλή τύχη σε όλους !!

2 σχόλια:

oldschool1914 είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ/Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!

Palianthrwpos είπε...

Παιδια παρακολουθω συνεχεια το blog απο τοτε που ανοιξε και για ακομα μια φορα εχετε δικιο!!!

Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλοι υγειως σκεπτομενοι και πολιτικοποιημενοι στον οπαδικο χωρο,ιδιαιτερα της θεσσαλονικης.

Ολοι στην παλη για την αυτονομια των οπαδων του Αρη ειτε σε ατομικο επιπεδο ειτε δημιουργοντας πυρηνες