Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Η χρονιά όπως τελείωσε , άρχισε .

Ο γνωστός συνασπισμός εθνικοφρόνων που υπηρετούν την πατρίδα , φιλήσυχων πολιτών που επιζητούν την ασφάλεια τους , βαθιά θρησκευόμενων ανθρώπων , οικογενειαρχών με τρία παιδιά , επαγγελματιών που βγάζουν το ψωμάκι τους και νομοταγών πολιτών που εξασκούν το καθόλα νόμιμο δικαίωμα τους αφανισμού των υπολοίπων , έδρασε για μία ακόμη φορά στην πολύπαθη περιοχή της Γάζας .


Οι νεκροί έως τώρα ξεπερνούν τους 300 , οι τραυματίες τους χίλιους , ενώ οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες . Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι ότι οι Ισραηλινές δυνάμεις εμβόλισαν ακόμα και πλοίο με ιατροφαρμακευτική βοήθεια το οποίο κατευθυνόταν στην περιοχή από την Λάρνακα .


Η παγκόσμια κοινότητα αφού έβαλε τα καλά της για να γιορτάσι την πρωτοχρονιά δηλώνει συντετριμμένη με τα όσα διαδραματίζονται για μία ακόμη φορά στην Μέση Ανατολή , απειλεί με κυρώσεις και συνιστά ψυχραιμία προς όλες τις κατευθύνσεις , βομβαρδιζόμενους και βομβαρδίζονταις . Φυσικά αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι ήδη θα είχε επέμβει στρατιωτικά ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία και για την «αποκατάσταση» της παγκόσμιας ειρήνης και τάξης .
Οι βιομηχανίες όπλων τρίβουν τα χέρια τους καθώς τελικά θα πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων . Οι τρεις μάγοι μέσα στο γενικό χαλασμό από βόμβες ,πτώματα , κατεστραμμένα κτίρια δεν μπόρεσαν να παραδώσουν τα δώρα στο θείο βρέφος , αφού από τις σκόνες , τις φλόγες και τα σύννεφα καπνού έχασαν το λαμπερό γιορτινό αστέρι και έτσι δεν μπόρεσαν να βρουν τη σωστή φάτνη ( πληροφορίες φέρουν να είναι και αυτή κατεστραμμένη ) . Ο Ηρώδης χαμογελάει μέσα από τον τάφο του , κλείνει σε όλους το ματάκι πονηρά και εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος κόσμος.


Φυσικά για να μην οδηγούμαστε στο γνωστό δρόμο του έθνο από προσανατολισμού και σιωνιστικών συνωμοσιών , το πρόβλημα δεν είναι η εθνικότητα των επιτιθεμένων . Κάλλιστα στη θέση των «Ισραηλινών» θα μπορούσαν να βρίσκονται «Αμερικανοί» , «Άγγλοι» , «Γάλλοι» , «Ρώσοι» , «Κινέζοι» , «Έλληνες» , «Παλαιστίνιοι» και στη θέση των «Παλαιστινίων» , «Ισραηλινοί» , «Έλληνες» , «Αμερικανοί» , «Ρώσοι» , «Ιρακινοί», «Αφγανοί» . Ουτοσιάλλος οι περισσότερες παρόμοιες επιχειρήσεις ( Ιράκ , Αφγανιστάν) γίνονται από διεθνικούς στρατούς και οργανισμούς .


Φυσικά στην παρούσα φάση δεν έχω να ευχηθώ απολύτως τίποτα γιατί ο κόσμος με ευχές και προσευχές δεν σώζεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια: