Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Καλά πάμε .

Σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Διγενής Λακκώματος εναντίον της ΠΑΕ το δικαστήριο απεφάσισε τη συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ για το ποσό των 500.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο 20% του ποσού της μεταγραφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την ομάδα μας στον Ολυμπιακό.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε για την υπόθεση πως «Στον όρο της σύμβασης υπήρχε η συμφωνία ότι αν εντός της τριετίας μεταβιβαστεί ο ποδοσφαιριστής, η προηγούμενη ομάδα του θα πάρει το 20%. Η άλλη πλευρά θεωρεί ότι οποτεδήποτε πουληθεί δικαιούται αυτό το ποσοστό. Είναι μια διαφορά που άγεται στα δικαστήρια. Ζήτησε την προσωρινή εξασφάλιση της απαίτησης όταν και αν και εφόσον δικαιωθεί να έχει να εισπράξει. Κατέθεσε μια αίτηση, η οποία έγινε δεκτή και διέταξε το δικαστήριο μια συντηρητική κατάσχεση. Δεν μπορεί να κάνει εκτέλεση και να βγάλει το Ρύσιο σε πλειστηριασμό. Θα ασκηθεί αγωγή, θα συζητηθεί, θα ασκηθεί έφεση και θα τελεσιδικήσει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαίωση. Αποτελεί εξασφαλιστικό μέτρο της απαίτησής του. Ξεκινά μια μακροχρόνια νομική διαδικασία. Εμείς θα ζητήσουμε ανάκληση των ασφαλιστικών μέτρων".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

an auta ginintousan me alles dioikhseis palaiotera opws kai alla (blepe upothesh diafhmistikwn pinakidwn)kapoioi tha eixan ksekinhsei epanastash enantion tous. twra ola einai kala kai opoios milaei h einai pontiki h probokatoras h den thelei thn hremia ston syllogo. sygxarhthria sto megalo dikhgoro ths PAE kyrio papadopoulo