Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στον δρόμο για το γήπεδο..

Λεωφορείο με οπαδούς της Α.Ε.Κ. από την πόλη των Σερρών που μετέβαινε στο Ολυμπιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου, δέχτηκε επίθεση όχι απλά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και από αστυνομικές δυνάμεις, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια του λεωφορείου και κτυπηθεί ο οδηγός του πούλμαν. Τα όσα δήλωσε ο οδηγός του λεωφορείου Νίκος Αντωνιάδης.



Μετά το άνωθεν συμβάν δύο λόγια από τους οπαδούς του Ατρόμητου μέσω της ανακοίνωσης (μέρος της) που εξέδωσε ο σύνδεσμος Fentagin στις 5 Μαΐου, για τα όσα βίωσαν πριν και κατά την διάρκεια του τελικού και της αντιμετώπισης που έτυχαν από την αστυνομία και τους ποδοσφαιρικούς φορείς. Αντιμετώπιση που λίγο πολύ έχουμε νιώσει στο πετσί μας όλοι οι οπαδοί.

«Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε επίσης στην στάση της αστυνομίας τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Είναι απαράδεκτο να μεταφέρονται άνθρωποι στιβαγμένοι στα λεωφορεία επί 2 ώρες διότι ο επικεφαλής της αστυνομίας ανακάλυψε το δρόμο από Ελευσίνα για Αττική οδό. Είναι αδιανόητο η αστυνομία να συλλαμβάνει οπαδούς που μπαίνουν υπερασπιστούν τα πανιά τους. Είναι πρωτάκουστο το γεγονός οι δυνάμεις καταστολής με την λήξη του παιχνιδιού να εφορμούν στην κερκίδα χτυπώντας αναίτια τον κόσμο, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, ώστε να βγει έξω προκειμένου να μην αργήσει 10 λεπτά η απονομή του κυπέλλου.

Υγ1:Δύναμη,κουράγιο και στήριξη στα αδέλφια που συλλάβανε…

Υγ3:TSHIMANGA FOR EVER έλεγε ένα πανί των οπαδών μας στον τελικό.Σαν το Σάββατο 30 Απριλίου το 1995 πέθανε αβοήθητος στο γήπεδο της Ελευσίνας στα 28 του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: