Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Βράβευση.

Σ΄ένα σάπιο ποδόσφαιρο, οι σάπιοι δεν θα μπορούσε παρά να βραβεύονται. "Αυτό" θα σκέφτηκε μάλλον και ο πρόεδρος της Football League και Football League 2, Σπύρος Καλογιάννης, και σκέφτηκε να τιμήσει τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια για την πολυετή προσφορά του στ΄ αθλητικό γίγνεσθαι και όχι μόνο.

« Ο πρόεδρος της Football League κ. Καλογιάννης ανακοίνωσε προσωπικώς στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια ότι η Football League θα τον βραβεύσει πριν την έναρξη του αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή, που θα γίνει στο στάδιο της Αγυιάς στις 22/05/2011, για τα όσα έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση θα κάνει προσωπικά ο κ. Καλογιάννης ».

Σ΄αυτή τη βράβευση σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επίθεση του Αλέξη Κούγια και της κουστωδίας του στην αποστολή του Π.Α.Ο. Ρουφ, που είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο Αστήρ Παλλάς για τον μεταξύ τους αγώνα στις 26 Μαρτίου και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 παίκτες, καθώς και ο γυμναστής της ομάδας του Ρουφ, συμπληρώνοντας μ΄αυτόν τον τρόπο την προσφορά του Αλέξη Κούγια στ΄αθλητικά δρώμενα την τελευταία χρονιά, που περιλάμβανε κασέτες, επιθέσεις σε φιλάθλους της Παναχαϊκής, καφενεία, αθλητές και άλλα ωραία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: