Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζονται οι διακοπές πρωταθλημάτων.

Στην αποχή τους από τους αγώνες της Football League και Football League 2 αρχής γενομένης από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και την 15η αγωνιστική της και για όσο χρειασθεί προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές των 2 αυτών κατηγοριών σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόγνωσης για το γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της ασφάλισης τους, καθώς το ομαδικό ασφαλιστήριο της ένωσης των ποδοσφαιριστών και της εταιρίας ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας La Vie Assurances έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. 


Έκτοτε οι αθλητές παρέμεναν ανασφάλιστοι ή με μερική ασφάλιση μόνο για τη διάρκεια των αγώνων χωρίς να υπολογίζονται σε αυτήν οι προπονήσεις, οι μετακινήσεις, ασθένειες και άλλα προβλήματα. 


Ενώ οι ομάδες των εν λόγων πρωταθλημάτων έχουν περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο και αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες τους εξαιτίας της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή από τα τέλη Μαΐου 2011 ως και σήμερα.





Σε διακοπή για διαφορετικό λόγο είχαν οδηγηθεί στις 26 - 27 Νοεμβρίου 2011 όλοι οι αγώνες των κατηγοριών της Ε.Π.Σ.Μ. (Α1, Α`, Β` και Γ` Ερασιτεχνική κατηγορία) εξαιτίας της προσθήκης από κυπριακή στοιχηματική εταιρία με έδρα την Μάλτα που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο αρκετών αγώνων της Ά ερασιτεχνικής κατηγορίας στα κουπόνια της. Η εν λόγω εταιρία συμπεριλαμβάνει ακόμη στο δελτίο της αγώνες των ομάδων Κ20 και Κ17 της Σουπερλίγκας.


Σειρά θα έχουν απ΄οτι φαίνεται παιχνίδια των «πρωτ»αθλημάτων των εφήβων, των νεανίδων, των κορασίδων και παγκορασίδων, των παίδων, παμπαίδων και προπαίδων καθώς και των μίνι αγοριών και κοριτσιών.