Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμια καταξίωση.

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα χάλκινο και ένα αργυρό ήταν ο απολογισμός της Λέσχης Φίλων Άρη στο διεθνές τουρνουά μελλοντολογίας που διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στους Δελφούς και στο οποίο πήραν μέρος συνολικά 14 ομάδες από 11 χώρες, κάτι που αποδεικνύει ότι γίνετε συστηματική δουλειά στους κόλπους του φορέα.






Η επιτυχία αυτή αποκτά διπλή σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά που η Λέσχη καταφέρνει να πάρει κάποιο μετάλλιο στην εν λόγω διοργάνωση υποσκελίζοντας μάλιστα τις μεγάλες υπερδυνάμεις του χώρου, Estudiantes de la Mayas από το Μεξικό, Internacional Nostradamus Saint-Remi από την Γαλλία, Μακάμπι Τελ Δαβίδ από το Ισραήλ και τον Πητ Παπαδάκο & Nίκο Χορταρέα Αθλητικό Όμιλο Δελφών, που μαζί με τον Φορέα μας εκπροσώπησαν την χώρα μας.






Οι αγώνες διεξήχθησαν το διήμερο 4-5 Φλεβάρη στο ανοικτό στάδιο του μαντείου των Δελφών κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες που σε συνδυασμό με το μαγευτικό τοπίο έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στους αθλητές μας να αποδώσουν τα μέγιστα ανεβαίνοντας 4 φορές στα υψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου, χαρίζοντας φήμη και αναγνώριση στη Λέσχη που ξεπερνάει κατά πολύ πια τα στενά γεωγραφικά όρια και προκαλώντας ρίγη ενθουσιασμού στα 666 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της.






Στο καθαρά διαγωνιστικό μέρος τώρα η τετράδα των αθλητών μας κατέκτησε την 1η μέρα το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της επιτραπέζιας σφαίρας ομαδικό προβλέποντας για το εγγύς μέλλον μεγάλο χρηματικό ποσό που θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.






Την 2η μέρα του τουρνουά και στο αγώνισμα της ιπτάμενης σφαίρας ατομικό ο αθλητής του συλλόγου και υπεύθυνος ανάπτυξης του φορέα Γεώργιος Μποτζώρης κατέλαβε την 4η θέση κερδίζοντας στην κρυστάλλινη σφαίρα τον κ. Κόντη. 






Ο αθλητής του συλλόγου και πρόεδρος της Λέσχης Ιωάννης Γρανούζης κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο βρίσκοντας στην γυάλινη σφαίρα τον Μανέλ Φαρέρ. 






Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αντιπρόεδρος του φορέα τερμάτισε στην 2η θέση παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο ανακαλύπτοντας στην ιπτάμενη σφαίρα μελλοντικούς χορηγούς. 






Τέλος ο αθλητής του συλλόγου και υπεύθυνος οικονομικών της Λέσχης Κυριάκος Χαμουζάς πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο προβλέποντας -τι άλλο;- θετικό ισολογισμό για την Π.Α.Ε. όσον αφορά την φετινή χρονιά.






Την απονομή στους αθλητές μας έκανε ο επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης υπεύθυνος επικοινωνίας της Π.Α.Ε. του συλλόγου κύριος Χρύσανθος Τσαλτίδης.


Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ολόψυχα στην Λέσχη Φίλων Άρη πάντα επιτυχίες και να μας κάνουν ΄περήφανους!!