Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ναι σε όλα.

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο το μασκέ πάρτυ-έκτακτη γενική συνέλευση της τέως Λέσχης Φίλων Άρη εφεξής Κοινωνία Μελών Άρη ώστε να μην δημιουργείτε σύγχυση εξαιτίας της μετατροπής των συνδέσμων σε λέσχες σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.






Στο μασκέ πάρτυ έδωσαν το παρών και οι πολυσυζητημένοι πολυπόθητοι νέοι επενδυτές-δανειστές-ή καλύτερα κομιστές φορώντας βέβαια την ανάλογη περιβολή μιας και οι ανάγκες του τελετουργικού και η ρήτρα εμπιστευτικότητας δεν τους επέτρεπε να φανερωθούν πλήρως. Από την μια αυτό έχει ως συνέπεια το μυστήριο σιγά σιγά να αρχίσει να ξεδιαλύνετε και από την άλλη ο σούσουρος να μεγαλώνει με την οριστική επίλυση του να μετατίθεται κάπου στο μέλλον.






Εμφανή ήταν στις φορεσιές των παρευρισκομένων τα σημεία των καιρών με τα όσα βιώνουμε να αποτυπώνονται χαρακτηριστικά στις στολές των μασκαρεμένων με την τρόικα, το Δ.Ν.Τ., την χρεωκοπία, την δραχμή, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Όλι Ρεν να έχουν την τιμητική τους. Ενώ δεν έλειψαν και οι πιο παραδοσιακοί που προτίμησαν να ντυθούν Σαουδάραβες, Αραβοισπανοί, οικοδόμοι, ελβετικά ρολόγια και σοκολάτες, επενδυτές ακόμα και Ζαχουδάνηδες.






 Μια προκηρυχθείσα έκτακτη γενική συνέλευση μετά από ενδοσυνεννόηση των διοικητικών συμβουλίων της Λέσχης Φίλων και της Π.Α.Ε. εξαρχής κομμένη και ραμμένη προκειμένου να εξυπηρετήσει τους νέους κομιστές-δανειστές-επενδυτές.



Η χρονική στιγμή, η αναβολή, η άρπα-κόλλα θεματολογία, η ανύπαρκτη ουσιαστικά ενημέρωση των μελών της λέσχης για το τι θα συζητηθεί και θα ζητηθεί, η έλλειψη των απαραίτητων χρονικών περιθωρίων και διεργασιών που επιτάσσουν τέτοια σοβαρά ζητήματα και το κατ΄επείγουσο της υπόθεσης όπως αποδείχτηκε εξυπηρετούσαν έναν και μοναδικό σκοπό, μετατρέποντας την έκτακτη γενική συνέλευση σε μια καθαρά για τα μάτια του κόσμου τυπική διαδικασία.



Aυτοκατηργημένο βιντεάκι απο την έκτακτη γενική συνέλευση όπου φίλος της ομάδας δέχτηκε την επίθεση από «συν»αρειανούς ενώ ορύονταν "Πουστότουρκε"..




Έτσι από τα 1300 μέλη της λέσχης ένα μεγάλο μέρος των 800 περίπου οικονομικά τακτοποιημένων που είχαν δικαίωμα ψήφου και παρευρέθησαν στην γενική συνέλευση τάχθηκαν με ελαφριά την καρδία όπως και το 2007 στην περίπτωση της Όνθ υπέρ της νέας «Όνθ» και με την παράταση της θητείας του υπάρχουν διοικητικού σχήματος για 1 χρόνο ακόμη μέχρι τον Ιούνιο του 2014 και με προοπτική ανανέωσης για 1 αιώνα επιπλέον ως τον Ιούνιο του 3014. 



Όλα αυτά με μοναδικά «εχέγγυα» την λεκτική δέσμευση για την φερεγγυότητα του όλου εγχειρήματος από την πλευρά των διοικούντων, το γνωμικό «μας ξέρετε και σας ξέρουμε» του προέδρου Θανάση Αθανασιάδη και ένα κωλόχαρτο που ανέμιζε στον αιθέρα από το βήμα ο πρόεδρος της λέσχης Ιωάννης Γρανούζης.






 Κάτω από το βάρος της δαμοκλείου σπάθης ταμειακή διευκόλυνση ή δεν παίρνουμε αδειοδότηση και πάμε στα τάρταρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου Θανάση Αθανασιάδη...


...«Αναφέρθηκα και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου θέλοντας να αναδείξουμε το πρόβλημα οικονομικής στενότητας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενόψει αδειοδότησης που είναι το Α και το Ω»...

...«Απαιτείτε έως 31.03 τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, διακανονισμών οφειλών σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και τρίτους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε 2 επίδικες υποθέσεις ώστε να επηρεάσουν κατά το λιγότερο δυνατό στις απαιτήσεις»...

...«Μοναδικός τρόπος επίλυσης είναι η εισροή φρέσκου χρήματος στην Π.Α.Ε.»...

...«Αν δεν υπάρξει η δυνατότητα ταμειακής ενίσχυσης τότε η εξασφάλιση της αδειοδότησης είναι πιο επισφαλής»...

...«Εφόσον υπάρξει η έγκριση άμεσα τις επόμενες μέρες θα αρχίσει η υλοποίηση του σχεδίου για την αδειοδότηση και την αξιοποίηση των χρημάτων»...


... εγκρίθηκε η νέα δανειακή σύμβαση, η τροικανή-μνημονική διοίκηση μας πήρε άφεση και το χρίσμα ανανεώνοντας την παρουσία της για τα επόμενα τουλάχιστον 2μιση χρόνια με προοπτική έως την αιωνιότητα και μας προανήγγειλε μέσω του υπεύθυνου οικονομικών της "Κοινωνίας Μελών" Κυριάκου Χαμουζά, «Αν η ομάδα δεν μπει στα πλέι οφ, η ζημιά θα φτάσει τα 5.500.000 ευρώ. Αν μπει, τότε τα προβλεπόμενα έσοδα θα αυξηθούν κατά 700.000 ευρώ», η ζημία για την φετινή χρήση 2011-12 θα κυμανθεί μεταξύ 5,50-4,80 εκατομμύρια ευρώ εκτινάσσοντας συνολικά τα χρέη της ομάδας περί τα 19 με 20 εκατομμύρια ευρώ.



Η ταμειακή διευκόλυνση δεν ήταν ανάγκη βέβαια να περάσει από το σώμα της λέσχης αφού πρόκειται για ένα προσωπικό δάνειο όπως μας ενημέρωσαν ο Γιάννης Γρανούζης «Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με τον τρόπο που γίνεται τώρα αυτή η συνεργασία της Π.Α.Ε. Άρης με τον επενδυτικό όμιλο δεν ήταν απαραίτητο για τον κ. Αθανασιάδη και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. να το δημοσιοποιήσει το θέμα» και ο Τάσος Ορφανίδης «θα μπορούσε να προχωρήσει το θέμα των επενδυτών, χωρίς να το φέρει στη Λέσχη, αφού πρόκειται για δανεισμό που βαρύνει πρόσωπα, όμως δεν το έκανε». Ο μοναδικός λόγος λοιπόν ήταν για να διασφαλιστεί η δυνατότητα μετοχοποίησης των χρημάτων αυτών.



Αφού αρχικά ο σύλλογος έφτασε πρώτα στο τέλμα ίσως και με πιθανό δόλο και όχι απλά γιατί μας προέκυψε στην πορεία λόγω της κακής οικονομικής διαχείρισης ήρθε η κατάλληλη ώρα ώστε να εμφανιστεί το αναπόφευκτο-επιθυμητό σχέδιο σωτηρίας και να αποκαλυφθούν-παρουσιαστούν οι υπαίτιοι της όλης κατάστασης ως οι μάγοι με τα δώρα και ως σωτήρες του συλλόγου. Ave Caesar! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν! Ένα σχέδιο που πιθανόν να κινηθεί μελλοντικά πάνω στο ίδιο μοτίβο και ποιος ξέρει ίσως στο τέλος να εμφανιστούν και τίποτα νέοι-ίδιοι επενδυτές-δανειστές-κομιστές-ελβετικές ή μη κατασκευαστικές εταιρίες που θα χτίσουν το νέο γήπεδο (τα διπλά παπλώματα και οι Ελβετοί που μας μιλούσαν την περασμένη άνοιξη). Γιατί Άρη μου δεν γίνετε αλλιώς..



Ο εκτελεστικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Γιάννης Κόντης βέβαια μας ενημέρωσε μόλις 1 ημέρα μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της λέσχης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του πως «Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, δεν είναι μόνο η αδειοδότηση, να φτιαχτεί μια καλή ομάδα και κάποιες άλλες κινήσεις. Ο Άρης δεν θα καταστρεφόταν ακόμη και αν δεν έρχονταν αυτά τα χρήματα. Οι παίκτες έχοντας πάρει μαθήματα από το τι έγινε με άλλες ομάδες θα μετέθεταν τις οφειλές για αργότερα».



Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω λοιπόν με τον αντιπρόεδρο της "Κοινωνίας Μελών" Αλέξανδρο Νικολαΐδη που εκφώνησε στην γενική συνέλευση πως «Ευτυχώς για περισσότερους από μας και δυστυχώς για λίγους από μας, μεγαλύτερος κριτής είναι η καταγραφή της μνήμης του καθένα». Όντως σας ξέρουμε και μας ξέρετε.






Το μόνο που έχουμε να κάνουμε από ΄δω και πέρα είναι να περιμένουμε αυτόν τον αόρατο ντροπαλό ανιδιοτελή επενδυτικό όμιλο κατά τον Θανάση Αθανασιάδη «Είναι αναγκαία η συσπείρωση. Δεν είναι δίλημμα, δεν έχουν ιδιοτελή κίνητρα και είναι αναγκαιότητα και προοπτική για το μέλλον» λιγότερο ανιδιοτελή κατά τον Τάσο Ορφανίδη «Δεν μπορεί να  δημοσιοποιηθεί το όνομα. Υπάρχει ρήτρα που πρέπει να κρατηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση αποσύρεται απ ευθείας το ενδιαφέρον της εταιρείας. Είναι πλήρως ενημερωμένοι για ότι υπάρχει στην ομάδα. Έχουν αξιολογήσει την δυναμική της ομάδας, βρήκαν πρόσφορο έδαφος και ενδεχομένως να έχουν επιχειρηματικά κάτι στο μυαλό τους» και κατά τον Γιάννη Κόντη επίσης στην ραδιοφωνική του συνέντευξη...


...«Όταν βάζεις κάποια χρήματα έχεις σκοπό να δημιουργήσεις υπεραξία, κανείς δεν δίνει τα  χρήματα για τα χάσει, πιστεύουν σε ένα πλάνο. Οι ίδιοι έχουν την τεχνογνωσία και θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το μάρκετινγκ ή να πουλήσεις κάποιο ποδοσφαιριστή προβάλλοντάς τον στο εξωτερικό» και στην ομιλία του στην έκτακτη γενική συνέλευση «Θα ήθελα να κάνω μία διευκρίνηση ότι οι άνθρωποι δεν δίνουν χρήματα γιατί μας αγάπησαν. Έχουν κάνει κάποιες δουλειές με ομάδες που έχουν γίνει κορυφαίες στην Ευρώπη»...


..που χάρις την γνωριμία του με την Αγία Τριάδα από το δημοτικό και το κατηχητικό, τις κατασκευαστικές εταιρίες του Τάσου Ορφανίδη, του Θανάση Αθανασιάδη και τις δουλειές τους στο Ντουμπάι και τον πλανήτη Άρη καθώς και την εμπιστοσύνη του στον τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ (!) κατά τον πρόεδρο «Οι άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν με τον ΑΡΗ, εμπιστεύθηκαν το εγχείρημά μας αναφορικά με τις κατασκευαστικές εταιρίες τη δική μου και του κ. Ορφανίδη, αλλά και το τρόπο διοίκησης της Π.Α.Ε αποφάσισαν να «δωρίσουν» 2,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα μπουν τμηματικά μέχρι την λήξη της φετινής περιόδου και θα τα διαχειριστούν με προσωπικό ρίσκο (!) ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα προκειμένου να βγει η ομάδα από το τέλμα και να πάνε όλα καλά.



ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ (Ν)ΤΟΥΜΠΑ(Ι)


ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ



Έτσι ο Θανάσης Αθανασιάδης, ο Τάσος Ορφανίδης και ο Γιάννης Κόντης με το προσωπικό δάνειο-σύμβαση που θα υπογράψουν με τον επενδυτικό όμιλο και με το οποίο δεν θα συμβληθεί άμεσα η Π.Α.Ε. με τους φερόμενους χρηματοδότες παρά οι ίδιοι θα συγκροτήσουν έναν φορέα διαχείρισης χρημάτων και θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδος για τα επόμενα 3 χρόνια και έχει ο θεός σύμφωνα με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κατά την αγόρευσή του στην γενική συνέλευση της Τετάρτης...


...«Η τοποθέτηση χρημάτων προϋποθέτει ότι ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την Π.Α.Ε. αλλά με τους εκπροσώπους της. Για την πραγματοποίηση δεν θα συμβληθεί η Π.Α.Ε. απευθείας. Είναι ένα προσωπικό ρίσκο των μελών της Π.Α.Ε. Είναι η ανάληψη του μάνατζμεντ για τα επόμενα τρία χρόνια από σήμερα».


Ενώ το ποσό του δανεισμού στην πορεία μπορεί να αυξηθεί όπως και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας μεταξύ της Αγίας Τριάδας και του επενδυτικού ομίλου να διευρυνθεί πέρα των 3 χρόνων κατά το Αθανασιάδην Ευαγγελίου «Υπάρχει προοπτική για περαιτέρω διεύρυνση αυτού του ποσού ώστε να επιτευχθεί ένας στόχος εξυγίανσης», «Ο χρονικός ορίζοντας μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από 3 χρόνια, σε αυτό το σκέλος αφορά εμάς προσωπικά και τον ΑΡΗ».



Το Τρίο Κουαρτέτο θα είναι υπόλογο για την διασφάλιση των χρημάτων των επενδυτών όπως και για την εξόφλησή τους άμα τους ζητηθεί από τα κέρδη (!;!) που θα προκύψουν χάρη στην μεστή οικονομική διαχείριση που θα κάνουν για τα επόμενα τουλάχιστον 2μιση χρόνια και εξαιτίας των υπολοίπων επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους κατά το Αθανασιάδην Ευαγγελίου...


...«Μπορούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη εχέγγυα με οποιοδήποτε τρόπο επιστροφής των χρημάτων», «Διασφάλειση του τρόπου επένδυσης ώστε να μην χαθούν τα χρήματα», «Εμείς έχουμε αυτά τα χρήματα και είμαστε υπόλογοι, όχι μόνο μέσω των δραστηριοτήτων στον ΑΡΗ αλλά από ένα ευρύτερο φάσμα δραστηριοτήτων με τη σύμπραξη κάποιων εταιριών στη Μέση Ανατολή. Από κάποια άλλη κερδοφόρο δραστηριότητα. Σαν χρήματα και σαν απαίτηση θα υπάρχουν».


Αν όλα πάνε κατά ευχήν ο Ghostbusters δανειστής επενδυτικός όμιλος κάποια στιγμή μπορεί να του έρθει η επιθυμία να γίνει ο κύριος μέτοχος του συλλόγου σύμφωνα με τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη «Εάν αυτό επιτευχθεί και το επιθυμεί το Σώμα θα μπορούσε να συζητηθεί εξ΄ολοκλήρου η αγορά του μετοχικού πακέτου της Π.Α.Ε.», κατά το Κόντην Ευαγγελίου «Αυτοί δεσμεύονται ώστε αν θελήσουν να προχωρήσουν σε απόκτηση μετοχών τα χρήματα θα μείνουν μέσα», κατά το Μποτζώρην Ευαγγελίου «Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως θα μπορούν να μετοχοποιήσουν. Αν όμως πετύχει το πρότζεκτ, μιλάμε ούτως ή άλλως για πρόταση επενδυτικού ενδιαφέροντος που θα καταλήγει στην αγορά μετοχών της Π.Α.Ε.». όπως και κατά το Ορφανίδην Ευαγγελίου «Από τις δύο προτάσεις η μία είχε dead line άμεσα. Η άλλη όχι τόσο άμεσα και γι αυτό την επιλέξαμε. Έχουμε έρθει σε συζητήσεις και μας έχουν πει ότι αν υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ μας,  θα ενδιαφερθούν και για τις μετοχές της Π.Α.Ε.».



Από την άλλη αν όλα πάνε κατά διαόλου για ακόμα μια φορά (πως θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο όταν π.χ. ο σύλλογος και στις καλές χρονιές του μπαίνει μέσα, η οικονομική συγκυρία δεν ευνοεί και θα έχει να αντεπεξέλθει σε παρελθούσες υποχρεώσεις που θα τρέχουν και είναι πάμπολλες) τότε τα δανεικά που θα βρίσκονται στις καρτέλες των μελών της διοίκησης θα μετοχοποιηθούν και θα γίνουν μεγαλομέτοχοι του συλλόγου όπως μας πληροφόρησε στην έκτακτη γενική συνέλευση ο πρόεδρος-επενδυτής-δανειστής-κομιστής-υποψήφιος μεγαλομέτοχος Θανάσης Αθανασιάδης. «Αν το εγχείρημα πάει χάλια.. τα χρήματα θα τοποθετηθούν για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Σε όσους έχουν δέσμευση». Αυτοί κανονικά με την σειρά τους θα πρέπει να εκχωρήσουν τις μετοχές τους στους δανειστές οι οποίοι ναι μεν θα χάσουν τα χρήματα τους αλλά θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της Π.Α.Ε.



Αυτόματη μετοχοποίηση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (το ποσό ισοδυναμεί με το 30% των μετοχών της Π.Α.Ε.) που θα μπουν αρχικά δεν μπορεί να γίνει και η απόφαση θα πρέπει να παρθεί από το σώμα της "Κοινωνίας Μελών" που είναι και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας καθώς και από τους υπόλοιπους μικρομέτοχους. Για την έγκριση απαιτείτε πλειοψηφία του 67% των εγγεγραμμένων οικονομικά τακτοποιημένων μελών. Ενώ ο πρόεδρος προσέθεσε πως «Το ποσό είναι μεγάλο και αυτές τις μετοχές δε μπορούμε να τις προσφέρουμε μέσω ανέγκλητων πληρεξούσιων στη λέσχη».



 Όσον αφορά το όνομα του επενδυτικού ομίλου μυστική αδελφότητα, την μετοχική του σύνθεση και για το ποιες ομάδες έχει αναλάβει πανευρωπαϊκά.. η απάντηση είναι απλή! Μα φυσικά τον Άρη. Ο εκτελεστικός διευθυντής στην ραδιοφωνική του συνέντευξη της Πέμπτης ήταν σαφέστατος. «Επειδή εμείς που συζητήσαμε μαζί τους αλλά και κάποιοι από τη Λέσχη ξέρουμε την δυνατότητα και τη φερεγγυότητα των ανθρώπων με τους οποίους συζητούμε, έγκειται σε εμάς να δείξουμε καλή πρόθεση παρά σε αυτούς», «Τα χρήματα τα βάζουν πρόσωπα που είναι και μέλη της διοίκησης. Όταν όμως εκδηλωθεί η πρόθεση για να αγοράσουν τις μετοχές της ομάδας δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί το όνομα της εταιρίας».



Θα αγοράσω τον Άρη με τα λεφτά του Άρη όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γιάννης Ζαχουδάνης του οποίου το πνεύμα συνεχίζει να είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών κυβερνώντας ακόμα την ομάδα. Ζαχουδάνη-Καλίντ Αλ Κασίμι ζείτε εσείς μας οδηγείτε...






Εκτός βέβαια από τον επενδυτικό όμιλο που μας έκανε ταμειακή διευκόλυνση υπήρχε και μια άλλη πρόταση που ζητούσε το πλειοψηφικό πακέτο της Π.Α.Ε. αλλά λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων αφού υπήρχε διορία μέχρι της 27 Φεβρουαρίου δεν προχώρησε σύμφωνα με Θανάση Αθανασιάδη στην ομιλία του στην συνέλευση της περασμένης Τετάρτης... «Πιθανή αγορά ομάδας 27.02.2012 και καλύπτονται από την ανάλογη ποινική ρήτρα. Είχαμε την έγκριση από το Δ.Σ. της Λέσχης. Κρίθηκε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου πρότζεκτ».



Κατά τον Τάσο Ορφανίδη ενός από τους 3 σωτήρες μας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Π.Α.Ε. οι 2 προτάσεις προέρχονταν από 2 διαφορετικούς επενδυτικούς ομίλους όπως τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Υπάρχει και αυτή η 2η πρόταση, είναι από διαφορετική εταιρεία, αφορά στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ και έχει καταληκτική ημερομηνία την 27η Φεβρουαρίου. Υπήρξαν καθαρά 2 διαφορετικές προτάσεις από διαφορετικούς ομίλους και η μία πρόταση δεν επηρεάζει την άλλη».



Σύμφωνα όμως κατά τον πρόεδρο της "Κοινωνίας Μελών Άρη" Ιωάννη Γρανούζη όταν ρωτήθηκε για την δεύτερη επενδυτική πρόταση που έχει γίνει στην Π.Α.Ε. σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο επενδυτικός όμιλος που θέλει να αγοράσει την ομάδα είναι αυτός που δάνεισε τα λεφτά στους διοικούντες μας. «Όσον αφορά στον επενδυτικό όμιλο γνωρίζω ποιος είναι αλλά δεν μπορώ να πω τίποτε και θα ήθελα να πω ότι μας αρκεί που εμπλέκονται πρόσωπα μέσα από την ΠΑΕ Άρης και αν χρειαστεί να ληφθεί κάποια πολύ σοβαρή απόφαση θα συγκληθεί γενική συνέλευση. Για την 2η πρόταση δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αν προχωρήσει το ενδιαφέρον θα το ξέρουμε μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και θα γίνει νέα γενική συνέλευση για να συζητηθεί. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είναι πάντως σοβαρό και αυτό το ενδιαφέρον και όλα είναι σε εξέλιξη».



Δύο επενδυτικοί όμιλοι στην συσκευασία του ενός λοιπόν κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσιν.



ΑΡΑΒΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ


ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ 
ΣΑΣ ΠΗΡΕ
ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ



Τελειώνοντας η μόνη λύση που μπορεί να υπάρξει για τον σύλλογο είναι αφού πρώτα η "Μυστική" Αδελφότητα που διοικεί την ομάδα πληρώσει τα χρέη της από την τσέπη της (τα λεφτά των Αρειανών δηλαδή) εν συνεχεία να αποτελέσει παρελθόν. Αυτό δεν λέγαμε πάντα; Τα χρέη σας και δρόμο..;






 Ακολουθεί το soundtrack της νέας ταμειακής εξυπηρέτησης-δανειακής σύμβασης..