Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο πατήρ, ο υιός και το άγιον πνεύμα.

Με δηλώσεις του στον «Aris Fm» (που αλλού) και την εκπομπή του συνδέσμου «Super 3», o πατέρας του καλαθοσφαιριστή Χρήστου Ταπούτου, επιτέθηκε στον Λευτέρη Σούμποτιτς κλαψουρίζοντας πως «Είναι ο ηγέτης του Άρη, αλλά έτσι όπως τον χρησιμοποιεί, κάνει τεράστιο λάθος. Περίμενα από τον Ιούνιο να βγάλω γούστα και ο Σούμποτιτς με τις μαλακίες του θα μου τα στερήσει».

Η πλάκα είναι πως αυτή η παρέμβαση του πατήρ Ταπούτου αντί να επιτύχει τον αντικειμενικό σκοπό της που ήταν να πλήξη τον Πίξι, ουσιαστικά λειτούργησε αντιθετικά, πλήττοντας τον καλαθοσφαιριστή ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να έχει μειωμένη απόδοση επειδή είναι μέλος του συνδέσμου..


Ο Χρήστος Ταπούτος από την πλευρά του στην εκπομπή «Με όποιος δάσκαλο καθίσεις» δήλωσε για την ραδιοφωνική παρέμβαση του πατέρα του, πως «Δεν ήξερα τίποτα, τώρα ενημερώθηκα και ζητάω συγνώμη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ. Σούμποτιτς, θέλω το καλό του Άρη. Δεν με νοιάζει ο SUPER 3, οι Ιερολοχίτες αλλά μόνο το καλό του Άρη. Έχουν γραφθεί αρκετές βλακείες με την έλευση του κ. Σούμποτιτς για μένα, ότι είμαι μέλος του SUPER 3 και δεν θέλω να παίζω. Θα κάνω τα πάντα για τον Άρη, αγαπάω την ομάδα ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαγκες εχω μαθει οτι αναμενονται και δηλωσεις της γιαγιας του Ταπουτου..